Hvidvask - det nye sort

Pr. 10. januar 2020 trådte nye regler inden for Hvidvaskloven i kraft. Dette webinar giver dig en faglig opdatering på de nye regler og går i dybden med konkrete tvivlstilfælde, du kan have som revisor.

Udbytte og læringsmål:

  • Få viden om de seneste ændringer til hvidvaskloven, herunder den nye indberetningspligt
  • Få indsigt i Erhvervsstyrelsens tilsynsreaktioner fra hvidvaskkontroller, og hvilke sanktioner de har medført.
  • Bliv klogere på hvilke faldgruber og tvivlstilfælde der kan være i forbindelse med underretninger efter hvidvasklovgivningen

KURSUSBESKRIVELSE

Dette webinar opdaterer dig med seneste nyt pr. 3. marts 2020 på Hvidvaskområdet. Der sættes fokus på de nye regler og bestemmelser i Hvidvaskloven pr. 10. januar 2020 – herunder også den nye indberetningspligt. Desuden får du indblik i en række konkrete tvivlstilfælde for revisor.

Webinaret kommer omkring følgende emner:

  1. Nye regler pr. 10 januar 2020
  2. Nyt hvidvaskgebyr
  3. Hvidvaskkontrol
  4. Hvidvask og revisorloven
  5. Den konkrete underretning – indikatorer for revisorer?
  6. Konkrete tvivlstilfælde for revisor

BEMÆRK: Du får direkte adgang til videoen, når du har købt dette kursus, og vi har registreret din tilmelding. Dette webinar er en optaget og redigeret version af live-afholdelsen, der blev afholdt den 3. marts 2020 kursister, der skulle have deltaget på Lars Kiertzners indlæg på FSR – danske revisorers SMV-forum i januar 2020. 

Sådan fungerer det:

Du køber webinaret ved at klikke på 'læg i kurv' til højre på siden her og gennemfører købet. Derefter vil du få tilsendt video-filen fra vores Kursusafdeling, når vi har registreret dit køb. Du har adgang til videoen på ubegrænset tid. For at få udstedt et kursusbevis for dette webinar bedes du gennemse webinaret og notere dig de tre koder, der præsenteres uafhængigt af hinanden i løbet af webinaret. Ved afslutningen af webinaret skal du sende koderne til vores Kursusafdeling, der herefter udsteder et kursusbevis.

Underviser:

Lars Kiertzner, statsautoriseret revisor, Ph.d. og chefkonsulent i FSR – danske revisorer.

Målgruppe:

Godkendte revisorer og øvrige ansatte i revisionsvirksomheder med interesse for Hvidvasklovgivningen.

 

 


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu