I Corona-krisens kølvand

I et helt nyt podcastkoncept inviterer chefkonsulent Lars Kiertzner en række fageksperter i studiet for at tale om det, som har været på alles læber siden marts 2020: Coronakrisen. I løbet af syv episoder bliver krisen sat ind i en ramme, som tager udgangspunkt i revisorernes rolle under krisen. De højaktuelle episoder vil tage afsæt i en teoretisk kerne og blive udfoldet og eksemplificeret gennem praktiske forhold og cases, som har været fremme i medierne.


Du kan høre alle episoderne på din PC, tablet eller smartphone og giver dig 6 timer til din obligatoriske efteruddannelse.

Bemærk

I forbindelse med dit køb af podcastserien vil du via mail få tilsendt et personligt password, som ikke må videregives eller distribueres.

Din adgang til podcastserien er personlig og må ikke deles eller benyttes til kommercielle formål eller i offentlige sammenhænge. Enhver form for kopiering eller offentliggørelse fra podcastserien er forbudt.

Indholdet tilhører FSR - danske revisorer og enhver form for kopiering, distribution eller anden krænkende brug af indholdet er forbudt og vil kunne forfølges retsligt af FSR - danske revisorer.

For at dokumentere din deltagelse i forbindelse med podcastserien vil der undervejs i de syv episoder blive nævnt et ord i tre af episoderne. De tre ord skal efterfølgende sendes på mail til kursus@fsr.dk, hvorefter du vil få tilsendt dit kursusbevis med seks timers obligatorisk efteruddannelse.

Du skal forberede dig ved udsendt materiale, der forudsættes bekendt inden aflytning af podcasten.

Kursusbeskrivelse

De syv episoder er designet ud fra nedenstående læringsmål, og i den syvende og sidste episode samler studievært Lars Kiertzner op på, hvad vi har lært af serien og krisen. Det betyder, at du får opdateret din viden om både regler og praksis inden for de enkelte fagdiscipliner, hvilket du kan bruge i dit fremadrettede virke både i forbindelse med opgaver relateret til coronasituationen og i andre relevante sammenhænge.

Podcastserien består af følgende syv episoder, der lanceres efter følgende plan:

3. september: Velkommen til revisorpodcast

10. september: Hjælp til hjælpepakkerne (gæst: Niklas Tullberg Hoff)

17. september: Når fremtiden er dyster (gæster: Jesper Seehausen og Erik Møller)

24. september: Sandt og falsk om skattely (gæster: Jakob Bundgaard og Kresten Schultz Jørgensen)

1. oktober: Turnaround. PWT i nye klæder (gæster: Peter Krarup, Elan Schapiro og Signe Ferslev Pedersen)

8. oktober: Konkurs og konkursryttere (gæster: Peter Krarup, Elan Schapiro og Julie Schneider)

15. oktober: Det har vi lært af serien og krisen

Serien henvender sig primært til alle smv-revisorer og har en række overordnede læringsmål:

  • At gøre revisor skarp på at identificere de opgaver, der kommer i kølvandet på coronakrisen. Både særlige erklærings- og rådgivningsopgaver.

  • At gøre revisor bulletproof i at håndtere sin undersøgelse og kommunikation i erklæringer, når virksomheder er kriseramte.

  • At kunne forhindre, at virksomheder overtræder dansk skattelovgivning, når de og/eller deres virksomheder flytter til udlandet.

  • At kunne vejlede klienter om, hvor de kan søge hjælp i en shitstorm.

  • At kunne rådgive klienter forsvarligt om, hvilke muligheder der foreligger for turnaround og rekonstruktion, og hvornår håndklædet må kastes i ringen.

  • At kunne samarbejde med og bistå advokater i løsninger af kriseramte virksomheders rekonstruktioner og konkurser.

  • At kunne identificere mistænkelige kunder og tage lovkrævet action, når de optræder.

Om undervisningsformen

En række specialister er inviteret i studiet og giver en faglig opdatering inden for de relevante områder. Som kursist skal du forberede dig ved at gennemlæse det udsendte materiale, der forudsættes bekendt inden aflytning af podcasten.


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber