International beskatning 2022

Årets konference for dig, der arbejder med international skatteret


Bliv opdateret på de nyeste tiltag og ændringer inden for international skatteret.

Den internationale skatteret er præget af stor kompleksitet, og der er fra myndighedernes side større og større fokus på, at landene får en del af skatteprovenuet. Der stilles store krav til virksomhederne, deres rådgivere og også til myndighedernes viden om international beskatning. Deltag på konferencen og få opdateret din viden.

På konferencen stiller skarpt vi på de problemstillinger rådgivere, virksomheder og skattemyndighederne står overfor på internationalt plan.

Det nærmere indhold på konferencen bliver offentliggjort ultimo 2. kvartal 2022 af hensyn til at sikre størst mulig aktualitet. For at få en fornemmelse af hvad konferencen kan handle om, vedlægges her programmet fra 2021.

Der afholdes en netværksmiddag torsdag aften. Deltagelse heri er inkluderet i prisen.

Har du spørgsmål eller forslag til konferencen, er du velkommen til at kontakte Louise Olesen på mail leo@fsr.dk

Der undervises på masterniveau og deltagelse i konferencen kvalificerer for OE-timer for godkendte revisorer. Der tages forbehold for ændringer i OE-timer.

Bemærk! Konferencen varer 2 dage. Eventuel overnatning skal bestilles og afregnes særskilt af deltageren direkte med hotellet. Dagsprisen pr. værelse udgør 935 kr.

Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber