Introduktion til samfundsansvar, FN’s verdensmål og bæredygtighed for revisorer

Dette introduktionskursus for revisorer og rådgivere klæder dig på til at rådgive om og afgive erklæringer på samfundsansvar, FN’s verdensmål og bæredygtighed.

Udbytte:

  • Få redskaber til at starte din rådgivning af virksomheder om bæredygtighed og FN’s verdensmål, som du kan bruge med det samme

  • Få indsigt i de relevante paragraffer i dansk lovgivning og mulige erklæringer

  • Få en oversigt og indblik i ESG-nøgletal, som din kunde kan præsentere i sin årsrapport.

KURSUSBESKRIVELSE

Fokus på klima og bæredygtighed er enormt i disse dage, og som virksomhedslederens foretrukne rådgiver, er det helt centralt, at du er klædt på til at vejlede dine kunder bedst muligt. Her kan nemlig være gemt stor værdi i et nyt marked for kunden, højere medarbejderengagement eller mulighed for at optimere ressourceforbrug og sikre værdiskabelse i hele værdikæden. Så bliver du en anelse tøvende når dine kunder spørger ind til klimarapportering, erklæringer på redegørelsen for samfundsansvar eller hvilke af FN's verdensmål der er relevante for kundens forretningsmodel? Så kom til introduktionskursus for revisorer.

Du kan læse det foreløbige program for kurset her

Målgruppe:

Kurset henvender sig til revisorer der ønsker at yde basal rådgivning inden for bæredygtighed og de relevante paragraffer i årsregnskabsloven, samt en introduktion til hvilke erklæringer revisor kan afgive. Endvidere vil du få en grundig introduktion og oversigt over ESG-nøgletal, som din kunde kan anvende i sin rapportering, herunder klima, og som flere og flere investorer efterspørger. Kurset henvender sig til revisorer, der arbejder med regnskabsklasse c (stor og ikke stor), men revisorer for mindre og mellemstore virksomheder, der fokuserer på bæredygtighed og ESG-nøgletal vil også få stort udbytte af at deltage på kurset.

NB: Endelig fordeling af OE-timer vil først blive fastsat kort før kursusstart.


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu