Ledelse 3: Stresshåndtering og det effektive team

Vi giver dig metoder og værktøjer til at håndtere nogle af de mest almindelige situationer, der opstår mellem virksomhed og kunde, og internt på en arbejdsplads, i et revisionsteam. Her fokuserer vi på stresshåndtering og det effektive team.


Kurset tager udgangspunkt i revisor som leder af en erklæringsopgave.

Som leder af erklæringsopgave kommer du ud for situationer, som er udfordrende – måske endda ubehagelige, fordi du er tvunget ud af din faglige komfortzone, og ind i problematikker, der kræver helt andre kompetencer, end dem du er vant til at bruge. Det handler om ledelse af mennesker.

Som leder af et opgaveteam er forventning til dig, at du tager ansvar for at løse de problemer der måtte opstå. Det være sig problemer i forhold til teamet, kunden osv. Derfor skal du som leder være klædt på til at håndtere disse situationer når de opstår. Den hensigtsmæssige håndtering kan være helt afgørende for kvaliteten af det arbejde dit team efterfølgende udfører.

På dette ledelseskursus modtager du viden, metoder og værktøjer indenfor områderne stresshåndtering, handlekraft og eksekvering, herunder blandt andet introduktion til grundlæggende begreber og modeller inden for ledelse og organisationspsykologi. Det handler eksempelvis også om:

  • Hvad skal der til for at få dit opgaveteam til at fungere godt?
  • Gruppedannelsesprocesserne
  • Hvad kendetegner de forskellige teams
  • Konkrete værktøjer, der fremmer trivsel og mindsker stress, når revisor løser sine kerneopgaver
  • Hvordan du med få midler kan øge din egen handlekraft og fremme eksekvering af opgaver og vanskelige beslutninger.    

Målgruppe

Kurset er målrettet erfarne ledere i revisionsteams, men er også relevant for den mindre erfarne leder, som arbejder med mange forskellige teams og med flere skift i løbet af året.

Flere ledelseskurser i FSR

I 2023 udbyder vi tre ledelseskurser, som kan gennemføres uafhængigt af hinanden:

Undervisningen foregår i små hold, hvorfor der er et begrænset antal pladser.

Vi benytter samme underviser på alle vores ledelseskurser.

7 OE-timer

Kurset giver 7 OE-timer indenfor revisionsområdet.

Underviser

Vores underviser er statsaut. revisor Marianne Z. Svenningsen, som er master i organisationspsykologi og certificeret coach og har mange års erfaring som revisor samt som uddannelseschef i PwC og i FSR. Som selvstændig konsulent har Marianne fokus på blandt andet lederudvikling samt coaching og træning af kandidater, der skal til revisoreksamen. Marianne har et indgående kendskab til revisionsbranchen og revisors opgaver og til ledelse som fag og i praksis, og så er Marianne tilknyttet SR-Akademiet som særlig rådgiver.

Evaluering fra tidligere år

Den seneste evaluering af kurset viser en høj score på 4,3 af 5 mulige. Vi kan især fremhæve følgende udtalelser:

  • ”En dejlig og lærerig kursusdag, med en eminent dygtig underviser”
  • ”Det har været så godt at deltage på alle tre kurser, så vi efterfølgende har sendt alle ledere i vores firma af sted”

 


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber