Lederens værktøjskasse – fokus på stresshåndtering, handlekraft og eksekvering

Dette kursus giver dig viden, metoder og værktøjer til håndtering af nogle af de mest almindelige situationer, der opstår mellem virksomhed og kunde og internt på en arbejdsplads. Kurset tager udgangspunkt i revisor som leder af en revisionsproces og et revisionsteam, eller leder af løsning af andre af revisorernes kerneopgaver.


Kurset er for dig, der er yngre partner og ledende revisor. 

Udbytte

Efter kurset vil du

  • Have indsigt i grundlæggende begreber og modeller indenfor ledelse og organisationspsykologi
  • Kunne forebygge og håndtere stress hos dig selv og på revisionsteamet, når revisionsprocessen udføres hos kunden  
  • Være bevidst om betydningen af handlekraft og eksekvering: hvordan fremmes handlekraft og eksekvering med det mål at sikre bedre kvalitet og effektivitet i revisionsopgaven?

KURSUSBESKRIVELSE

Som leder af en revisionsproces og et revisionsteam eller som leder af andre ydelser inden for revisors kerneområde kommer man ud for situationer, som er udfordrende – måske endda ubehagelige, fordi man er tvunget ud af sin faglige komfortzone, og ind i problematikker, der kræver helt andre kompetencer, end dem man er vant til at bruge.

Som leder forventes det, at man tager ansvar for at løse problemstillingerne. Derfor skal lederen være klædt på til at håndtere disse situationer. En hensigtsmæssig håndtering kan være afgørende for kvaliteten af revisors arbejde.

Dette kursus giver dig viden, metoder og værktøjer indenfor områderne stresshåndtering hos dig selv og på revisionsteamet, når revisionsprocessen eller andre af revisors kerneopgaver udføres hos kunden, samt indenfor områderne handlekraft og eksekvering

Indhold:

  • Bliv introduceret til grundlæggende begreber og modeller inden for ledelse og organisationspsykologi
  • Få konkrete værktøjer, der fremmer trivsel og mindsker stress, når revisor løser sine kerneopgaver.
  • Sæt fokus på, hvordan du med få midler kan øge din egen handlekraft og fremme eksekvering af opgaver og vanskelige beslutninger.  

BEMÆRK: Kurserne ”Lederens værktøjskasse del 1” og ”Lederens værktøjskasse del 2” kan tages uafhængigt af hinanden.

Underviser
Marianne Z. Svenningsen er statsautoriseret revisor, master i organisationspsykologi og certificeret coach og har mange års erfaring som revisor, uddannelseschef i PwC og FSR - danske revisorer. Som selvstændig konsulent har Marianne fokus på bl.a. lederudvikling samt coaching og træning af kandidater, der skal til revisoreksamen. Marianne har et indgående kendskab til revisionsbranchen og revisors opgaver og til ledelse som fag og i praksis.


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber