SR-Akademiet Skriftlig metodetræning II A for omgængere

Vil du udbygge din metode-værktøjskasse til A eksamen?

Når du har styr på din metode som supplement til at være fagligt velfunderet, øger det dine chancer for at bestå den skriftlige eksamen. Formålet med dette kursus er derfor at give dig indsigt i, hvordan du kan skabe en solid metode-værktøjskasse, som du kan anvende til besvarelse af opgaver til A eksamen, samt at dykke ned i ”hvad der gik galt” ved den seneste eksamen.

Kurset bygger videre på den grundlæggende metodetræning i kurset skriftlig metodetræning.

På kurset får du:

  • Indsigt i de hovedtyper af opgaver, som jf. eksamensbekendtgørelsens § 11 stk. 2 og 3 kan indgå i A eksamen (ej udtømmende)
  • Værktøjer til, hvordan du selv kan opbygge skabeloner for de typer af notater, som ofte er efterspurgt i A eksamen
  • Gennemgang af Revisoreksamen 2020 Modul A
  • Viden om de største faldgruber, samt tips og tricks til at undgå dem

Læringsmål

Det overordnede formål er, at du bliver i stand til at opbygge din egen metode-værktøjskasse for A eksamen, samt at få indsigt i, hvad der gik galt til sidste eksamen og hvordan det kan undgås fremover.

Efter kurset vil du selvstændigt være i stand til at udarbejde en skabelon for bl.a.:

  • notater om eksempelvis revisors tiltræden og fratræden, hvidvask, rapportering om økonomisk kriminalitet og tavshedspligt (A-eksamen)

Indhold

Vi tager udgangspunkt først og fremmest i Revisoreksamen 2020 Modul A men også i andre tidligere stillede eksamensopgaver med tilhørende rettevejledninger for revisoreksamen. Vi arbejder med, hvordan du på baggrund af spørgsmål og rettevejledningernes opbygning og indhold kan skabe dine egne skabeloner, som vil hjælpe dig til at holde fokus og svare på det, du bliver bedt om, til eksamen.

Kurset er en vekselvirkning mellem erfaringsbaseret input og praktiske øvelser, og et godt udbytte fordrer, at du har lyst til at være aktiv og deltage.

Kurset er et halvdags kursus. Max antal deltagere pr. hold er 25.

Forberedelse

Gennemgå din egen eksamensbesvarelse og sammenhold denne med rettevejledningen. Kom med 5 bud på, hvorfor du ikke bestod (faglig formåen, prioritering af tiden, misforståelse af spørgsmålene, manglende anvendelse af opgavens forudsætninger, faglig viden, panik etc). Dette vil blive inddraget i undervisningen.

Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu