SR-Akademiet Trin 4B (årgang 2018 og før)

Trin 4B er et to dages internatkursus med fokus på fagindholdet til eksamen B

Trin 4B er den sidste træning inden den skriftlige B eksamen. Undervisningen vil være en blanding af klassisk trinundervisning, et brush-up på de seneste nye regler og gode råd om den skriftlige eksamen.

Fagindhold

  • Dag 1: Planlægning; Substans/kontrol revision; Koncernrevision; Shared Service Center; Indtægter; Påtegninger
  • Dag 2: IFRS 3; Aktiebaseret aflønning; Finansielle Instrumenter; Andre erklæringer; Værdiansættelse/Nedskrivningstest; Aktuel regnskab og revision

Derudover indgår følgende opgavetræning: B5

Undervisningsform
For at opnå den bedst mulige læring, anvendes en bred vifte af pædagogiske værktøjer: simulerede hasteopgaver, dilemmaer, cases, eksamenslignende opgaver, gruppearbejde, rollespil og mere traditionel forelæsningsform understøttet af power points.

Undervisningsformen og holdstørrelsen varierer mellem foredragsform for hele årgangen, klasseundervisning á ca. 40 kandidater og undervisning i mindre grupper.

På hvert trin har hver klasse tilknyttet en hovedunderviser. Hertil kommer støtteundervisere, specialister og foredragsholdere, som supplerer hovedunderviserne.

Overnatning og forplejning
Kurset er inkl. fuld forplejning (inkl. middag tirsdag aften og grab’n’go sandwich onsdag aften) og overnatning imellem kursusdagene. Husk, at ønskes der overnatning fra mandag til tirsdag, skal kandidaten selv booke og betale et værelse på pågældende hotel.

-Bestiller du også Trin 4A er prisen inkl. middag mandag aften og overnatning mellem mandag og tirsdag.

-Bestiller du også Trin 7C er prisen inkl. middag onsdag aften og overnatning mellem onsdag og torsdag. 


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu