Udlandskursus 2022

Få et års efteruddannelse på en uge – med solgaranti.


Udlandskurset giver dig en aktuel viden om lovgivning og praksis og underviserne lægger vægt på, at det du lærer skal kunne omsættes i praksis. Du optjener i alt 40 timers efteruddannelse i sydens sol.

Vi rejser til Playa del las Americas på Tenerife fra den:

 • 27. september - 4. oktober 2022 (København)
 • 29. september - 6. oktober 2022 (Billund)

Undervisningen foregår over fire dage den 30. september - 3. oktober 2022.

Bemærk - kurset er fuldt booket. Men send en mail til kursus@fsr.dk og vi vil se om der er flere pladser hos Spies.

Igen i år rejser vi med Spies. I år skal vi bo på Hotel Sunprime Coral Suites & Spa – et godt hotel, som tidligere kursister har været meget begejstrede for, og som hotellets gæster i 2022 også roser meget højt. Der er tale om et hotel for voksne. Du kan læse mere om hotellet her. Opholdet er med ’All Inclusive’ forplejning.

Prisen for undervisning er 15.499 kr. for medlemmer (20.999 kr. for ikke-medlemmer).

Dertil kommer prisen for selve rejsen, som bookes hos Spies. Rejseprisen udgør fra 8.995 kr., men prisen af værelsestype og antal gæster pr. værelse. Rejseprisen inkluderer:

 • Direkte fly t/r
 • Bagage
 • Mad ombord på flyet
 • Transport mellem lufthavn og hotel t/r
 • 'All inclusive' forplejning (både ifm. kursus og fridage)

Udfyld dette link for at starte din booking af rejsen hos Spies, hvorefter Spies vil kontakte dig. Bemærk at det også er muligt at tage en ledsager med. 

COVID-19
Såfremt Udenrigsministeriet fraråder rejser til Spanien og Spies derfor ikke kan gennemføre rejsen, vil du få dine penge tilbagebetalt. Er du nødt til at annullere din rejse grundet du selv er smittet med COVID-19, skal du sikre dig, at din afbestillingsforsikring dækker.

Fokus på det faglige og det praktisk anvendelige
Det faglige indhold koncentreres om de mest relevante emner som lander på SMV-revisors bord inden for revision, regnskab, skat og selskabsret.

På dette kursus får du:

 • Bliv ajourført med de væsentligste ændringer og opdateringer inden for revision, regnskab, skat og selskabsret. Vi forventer blandt andet at programmet handler om ny bogføringslov, ny uafhængighedsvejledning, ny ISA315, ny aftalte arbejdshandlinger, ny vejledning om assistance med opstilling af regnskaber, koncerner, stikprøver, it-revision, gældsforpligtelser, hvidvask, betydning af Ukraine-krisen, selskabsskat, personskat og selskabsret mv.
 • Vi fokuserer på en praktisk tilgang til emnerne.
 • Styrket dine evner til at anvende den selskabsretlige lovgivning korrekt og dermed bliver du endnu bedre til at rådgive dine kunder om selskabsretlige forhold.
 • Bliv fortrolig med de områder, der ofte giver anledning til usikkerhed i praksis.

Kurset giver dig således en bred ajourføring, så du er rustet med en solid viden og en god platform inden for fagområderne. Omkring skat og selskabsret fokuserer vi på ”need to have” viden.

Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning samt overholde de gældende standarder og love på en effektiv måde.

Det detaljerede kursusprogram vil først blive fastlagt umiddelbart inden afholdelse.

Undervisningsform
Udlandskurset er en kombination af indlæg, diskussion, cases og eksempler.

40 OE-timer
Kurset giver dig 40 OE-timer. Den endelige fordeling af timerne mellem områderne "Revisions- og erklæringsområdet" samt "Anden relevant lovgivning og faglige standarder" afhænger af kursusprogrammet, som fastlægges senere.

Underviserteam
Vores undervisere består af følgende nedenstående, hvor både Karsten og Kristian også underviste på vores udlandskursus i 2021:

 • Statsaut. revisor Karsten Andersen, som er en af landets bedste undervisere inden for revision og med mange års erfaring som underviser. Karsten har gennem mere end 15 år arbejdet i og senest ledet en faglig afdeling med særligt fokus på revision, intern og ekstern kvalitetskontrol, disciplinærnævns- og erstatningssager. Karsten har endvidere siddet i FSR’s Revisionstekniske Udvalg (REVU), skrevet flere artikler og har i en lang årrække være ekstern lektor på CBS. Karsten er en meget erfaren underviser, der evner at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk måde med afsæt i aktuelle cases og dilemmaer.
 • Statsaut. revisor Kristian Thostrup, som er partner i BDO. Kristian har i en årrække været underviser for FSR – både i regi af vores efteruddannelse for godkendte revisorer, men også i regi af vores SR-Akademi, for medarbejdere i branchen på vej mod revisoreksamen. Kritsian er også censor og eksaminator ved revisoreksamen. Kristians speciale er revision, men også køb og salg af virksomheder, omstruktureringer mv.
 • Tax Director i Baker Tilly John Cederskjold Kierans jurist fra Aarhus Universitet og Master of Tax fra CBS. John har i mere end 20 år arbejdet med skattespørgsmål hos både skattemyndighederne, hos Mærsk og på rådgiversiden. John har gennem årene beskæftiget sig med en meget bred vifte af praktiske problemstillinger fra hovedaktionærbeskatning til komplicerede skattesager. Ikke mindst har John i mange år undervist – også for FSR.

Dvs. vi har tre undervisere på dette kursus.

Erfaringer fra tidligere år
FSR's Udlandskursus fik i 2021 4,5 ud af 5 mulige for samlet tilfredshed med kurset.

Følgende udtalelser fra sidste år vil vi særligt fremhæve:

 • ”Rigtig godt kursus!”
 • ”Jeg har ingen forslag til hvad FSR kan gøre bedre. Jeg synes det var veltilrettelagt og gennemført!”
 • ”Overordnet set var det et godt kursus.”
 • ”Generelt var der godt styr på tingene - so keep up the good work!”

Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber