Udlandskursus 2023

Få et års efteruddannelse på en uge – med solgaranti


Vi rejser til Barcelona i uge 37, hvor vi har booket det lækre firestjernet hotel NH Collection Barcelona Pódium, som ligger centralt placeret i Barcelona og med gode faciliteter som pool, træningsrum mv. udover naturligvis en god restaurant. 

Det er nemt at komme til Barcelona fra Danmarkdirekte fly dagligt fra både Kastrup og Billund. Deltagere fra Færøerne skal have én mellemlanding undervejs. 

Du optjener 40 timers efteruddannelse over 4 dage under sydens sol. Vejrmæssigt er de gennemsnitlige temperaturer i september måned: 

 • Dagstemperatur 24°c 

 • Nattemperatur 17°c 

 • Vandtemperatur 24°c 

Udlandskurset giver dig en aktuel viden om lovgivning og praksis. Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning samt overholde de gældende standarder og love på en effektiv måde.  

Underviserteamet er det samme som tidligere år og består af Karsten, Kristian og John. Se uddybning længere nede på siden.

Prisen indeholder næsten alt  

Den pris du betaler til FSR inkluderer mere end hvad den plejer: 

 • Undervisning bestående af 40 OE-timer over fire dage.

 • Fem overnatninger på det firestjernet hotel NH Collection Barcelona Pódium i uge 37 – så du kan ankomme dagen før og overnatte på sidstedagen, hvorefter du flyver hjem. 

 • Morgenmad og frokost inkl. drikkevarer på alle fire undervisningsdage.

Du skal selv booke transport til/fra Barcelona. En returbillet Kastrup eller Billund til/fra Barcelona koster fra 1.000 kr. 

Aftensmad er ikke inkluderet, da Barcelona byder på rigtig mange lokale muligheder, som kan være mere interessante for jer der deltager. 

Ønsker du at tilmelde en ledsager, send en mail til kursus@fsr.dk. 

Et lækkert firestjernet hotel 

Vi har booket værelser på det firestjernet hotel NH Collection Barcelona Pódium, som ligger centralt i Barcelona. 

Du kan læse mere om hotellet her

Fokus på det faglige og det praktisk anvendelige 

Det faglige indhold koncentreres om de mest relevante emner som lander på SMV-revisors bord indenfor revision, regnskab, skat og selskabsret. 

På dette kursus får du: 

 • Bliv ajourført med de væsentligste ændringer og opdateringer inden for revision, regnskab, skat og selskabsret. 

 • Praksisnært indblik i, hvor du som revisor ofte kan komme til at bruge mest tid og energi forgæves – optimering af revisionsprocessen. 

 • Praktisk gennemgang og erfaring med løsning af regnskabsmæssige problemstillinger. 

 • Styrket dine evner til at anvende den selskabsretlige lovgivning korrekt og dermed bliver du endnu bedre til at rådgive dine kunder om selskabsretlige forhold.

 • Bliv fortrolig med de områder, der ofte giver anledning til usikkerhed i praksis. 

Kurset giver dig en bred ajourføring, så du er rustet med en solid viden og en god platform inden for fagområderne. Omkring skat og selskabsret fokuserer vi på ”need to have” viden. 

Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning samt overholde de gældende standarder og love på en effektiv måde. 

Det detaljerede kursusprogram vil først blive fastlagt umiddelbart inden afholdelse. 

Undervisningsform 

Udlandskurset er en kombination af indlæg, diskussion, cases og eksempler.

40 OE-timer 

Kurset giver dig i alt 40 OE-timer. Den endelige fordeling af timerne mellem kategorierne Revisions- og erklæringsområdet samt Anden relevant lovgivning og faglige standarder afhænger af kursusprogrammet, som fastlægges senere.

Underviserteam  

Vores undervisere er de samme som tidligere år og består af: 

 • Statsaut. revisor Karsten Andersen, som er en af landets bedste undervisere inden for revision og med mange års erfaring som underviser. Karsten har gennem mere end 15 år arbejdet i og senest ledet en faglig afdeling med særligt fokus på revision, intern og ekstern kvalitetskontrol, disciplinærnævns- og erstatningssager. Karsten har endvidere siddet i FSR’s Revisionstekniske Udvalg (REVU), skrevet flere artikler og har i en lang årrække være ekstern lektor på CBS. Karsten er en meget erfaren underviser, der evner at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk måde med afsæt i aktuelle cases og dilemmaer. 

 • Skatteekspert i EY John Cederskjold Kierans, jurist fra Aarhus Universitet og Master of Tax fra CBS. John har i mere end 20 år arbejdet med skattespørgsmål hos både skattemyndighederne, hos Mærsk og på rådgiversiden – hos PwC, Baker Tilly og i dag hos EY. John har gennem årene beskæftiget sig med en meget bred vifte af praktiske problemstillinger fra hovedaktionærbeskatning til komplicerede skattesager. Ikke mindst har John i mange år undervist for FSR – danske revisorer. 

 • Statsaut. revisor Kristian Thostrup, som er partner i BDO. Kristian har i en årrække været underviser for FSR – både i regi af vores efteruddannelse for godkendte revisorer, men også i regi af vores SR-Akademi, for medarbejdere i branchen på vej mod revisoreksamen. Kristian er også censor og eksaminator ved revisoreksamen. Kristians speciale er revision, men også køb og salg af virksomheder, omstruktureringer mv. 

Erfaringer fra tidligere år 

FSR’s Udlandskursus har de seneste år været et af vores bedst evaluerede kurser, men lokationen var i 2022 ikke optimal og derfor ændrer vi den i 2023 til et firestjernet hotel i Barcelona. Følgende udtalelser fra tidligere år om dette kursus kan fremhæves: 

 • ”Jeg har ingen forslag til hvad FSR kan gøre bedre. Jeg synes det var veltilrettelagt og gennemført!”

 • Rigtig godt kursus!”

 • ”Generelt var der godt styr på tingene - so keep up the good work!”

 • ”Overordnet set var det et godt kursus.”


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber