Undgå påbud ved hvidvaskkontrollen!

Vi gennemgår de særlige opmærksomhedspunkter, der knytter sig til risikovurderingen efter hvidvasklovens § 7, og de skriftlige politikker, forretningsgange og kontroller efter hvidvasklovens § 8.


Onlinekursus inkl. faglig konsultation

KURSUSBESKRIVELSE

Dokumentation af risikovurdering, skriftlige politikker, forretningsgange og kontroller efter hvidvaskloven er ofte genstand for forbedringspunkter når Erhvervsstyrelsen udfører deres hvidvaskkontrol.

På webinaret gennemgår vi, hvilke krav der stilles til anti-hvidvaskdokumentationen, på områderne benævnt ovenfor, og hvordan en revisionsvirksomhed bedst muligt udarbejder en tilfredsstillende dokumentation, og derved undgår påbud ved Erhvervsstyrelsens hvidvaskkontrol.

Bemærk: Dette kursus er en optaget version af et webinar, der blev afholdt live i december 2020. I prisen for webinaret indgår ligeledes en telefonisk konsultation med underviser om revisionsvirksomhedens nuværende anti-hvidvaskdokumentation.  Efter webinaret kontakter du underviser via de kontaktoplysninger der er i præsentationen, og henviser til din deltagelse i dette webinar.

Sådan fungerer det:

Du køber kurset ved at klikke på 'læg i kurv' til højre på siden her og gennemfører købet. Derefter vil du få tilsendt video-filen fra vores Kursusafdeling, når vi har registreret dit køb. Du har adgang til videoen på ubegrænset tid. For at få udstedt et kursusbevis for dette kursus bedes du gennemse kurset og notere dig de tre koder, der præsenteres uafhængigt af hinanden i løbet af webinaret. Ved afslutningen af webinaret skal du sende koderne til vores Kursusafdeling, der herefter udsteder et kursusbevis.

Underviser:

Martin Samuelsen, statsautoriseret revisor, er forhenværende tilsynschef for Erhvervsstyrelsens revisortilsyn. Martin har et unikt kendskab til kravene til revisionsvirksomhedens kvalitetsstyringssystem, og kvalitetsstyring af erklæringsopgaver, herunder kravene til revisors overholdelse af hvidvaskloven, og fortolkningen heraf, samt Erhvervsstyrelsens praktiske gennemførelse af kvalitetskontrollen og hvidvaskkontrollen. Martin er indehaver af virksomheden Inspicio ApS, der bistår revisionsvirksomheder med regeloverholdelse, herunder gennemførelse af intern kontrol og bistand ved Erhvervsstyrelsens eksterne kontrol. Martin har endvidere omfattende undervisningserfaring.


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber