Digitaliserings­akademiet

Hvordan ser jeres digitaliseringsstrategi ud? Deltag i et praksisorienteret udviklingsforløb over tre dage - og find svaret!


FSR – danske revisorers Digitaliseringsakademi er et samlet uddannelsesforløb, der strækker sig over 3 sammenhængende dage.

Digitaliseringsakademi består af tre hovedingredienser, der tilsammen sikrer, at får du en markedsfokuseret retning, der passer til netop din forretnings særlige kompetencer og kunder.

Efter tre dages intensiv læring og står du med:

  1. En konkret digital forretningsstrategi og et bud på en optimeret 360-graders forretningsmodel, du kan tages direkte med hjem og implementere
  2. Kompetencer til at automatisere processer (Robotics Process Automation) - hvor og hvordan får du dem implementeret i din virksomhed
  3. En oversigt over hvordan du får optimeret dit systemlandskab både internt og eksternt, så du kan betjene dine kunder mere effektivt og med en højere grad af sikkerhed.

Du kan begynde at implementere dette i din organisation allerede dagen efter. Overvej om det giver god mening samt større udbytte at invitere dine medpartnere med!

Kurset giver obligatorisk efteruddannelse - den endelige fordeling af timerne bliver først fastlagt tættere på kursusdatoerne.

Undervisere
Digitaliseringsakademiet er udviklet i samarbejde med konsulenthuset Nextwork, som er en kender af revisorbranchen og eksperter i rådgivning indenfor digitalisering af forretningsmodeller og arbejdsprocesser. Nextwork har tidligere undervist på digitaliseringskurser for FSR – danske revisorer med stor succes.

 

Tilmelding til akademiet:

oktober 2020
Digitaliseringsakademi 2020
Dato 20. okt. Sted Comwell Copenhagen Center Boulevard 5
2300 København S
Tidspunkt 20. - 22. okt. 08.30-16.30 Kursusnr. 32219 OE-timer
Rev. og erkl.
16
Anden
0
Pris (ekskl. moms) Medlem 9.375 kr.
Ikke medlem 12.500 kr.
Tilmeldingsfrist 20. oktober Beskrivelse

Del til: