Kvalitetetskontrollen - kom godt igennem

Hvad kan du gøre for at undgå at begå de typiske fejl, og komme godt igennem en kvalitetskontrol nu eller i fremtiden? Dette kursus er målrettet revisionsvirksomheder i SMV-segmentet.


Med udgangspunkt i seneste redegørelser, udvalgte kendelser og cases gennemgås det, hvilke områder der har været genstand for kritik af Erhvervsstyrelsen og Revisornævnet ved tidligere gennemførte kvalitetskontroller, samt hvilke områder kvalitetskontrollanterne skal have fokus på ved kommende kvalitetskontrol.

Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig ajour med de fejltyper, som oftest konstateres i kvalitetskontrollen og som ønsker at styrke og forbedre kvaliteten af sit arbejde. På kurset er den praktiske anvendelighed i højsædet med eksempler og cases – ligesom der er mulighed for debat og spørgsmål.

Kurset er for dig, der er er kvalitetsansvarlig og for godkendte revisorer eller revisorer på CMA-niveau, som typisk arbejder med opgaver i SMV-segmentet.

I forbindelse med undervisningen vil du få eksempler med hjem til hverdagens udfordringer, så du er godt rustet til dine erklæringsopgaver. Kurset vil være en oplagt mulighed for at få afklaret dine specifikke spørgsmål til kvalitetskravene af dit arbejde og kvalitetskontrollen.

Tilmelding - datoer og afholdelsessteder:

september 2020
Kvalitetskontrollen - kom godt igennem!
Dato 7. sep. Sted Scandic Glostrup Roskildevej 550 2605 Brøndby Tidspunkt 7. sep. 08.30-16.30 Kursusnr. 32255 OE-timer
Rev. og erkl.
8
Anden
0
Pris (ekskl. moms) Medlem 3.336 kr.
Ikke medlem 4.448 kr.
Tilmeldingsfrist 7. september Beskrivelse
Kvalitetskontrollen - kom godt igennem!
Dato 10. sep. Sted Scandic Aarhus Vest Rytoften 3 8210 Aarhus V Tidspunkt 10. sep. 08.30-16.30 Kursusnr. 32256 OE-timer
Rev. og erkl.
8
Anden
0
Pris (ekskl. moms) Medlem 3.336 kr.
Ikke medlem 4.448 kr.
Tilmeldingsfrist 10. september Beskrivelse

Del til: