Medlemsmediet SIGNATUR har som overordnet målsætning at være en inspirationskilde og et værdifuldt redskab i det daglige arbejde for foreningens medlemmer og medlemsvirksomheder.


SIGNATUR henvender sig primært til FSR - danske revisorers medlemmer og har desuden relevans for andre fagfolk, som interesserer sig for revision, regnskab, skat, finansiering og jobbet som revisor. 

Nyhedsbrevet SIGNATUR udkommer seks gange om året med en række spændende og aktuelle branchenyheder, som er journalistisk bearbejdede. Hvis du ønsker at tilmelde dig nyhedsbrevet, kan du gøre det her.

Artiklerne fra nyhedsbrevet er tilgængelige for alle og kan løbende læses på foreningens hjemmeside. Du kan læse artiklerne i den rækkefølge, de har været bragt, ved at følge dette link.

Tidligere udkom magasinet SIGNATUR i en printet udgave, som blev postomdelt til foreningens medlemmer. Disse magasiner har vi samlet i et digitalt arkiv, og hvis du ønsker at læse en artikel fra et af disse magasiner, kan du søge i arkivet via dette link.

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber

Del til: