Webinar: Digitaliseringsparatheden i revisorbranchen

Der er et solidt potentiale for de revisionsvirksomheder, som organisatorisk og forretningsmæssigt kan sætte gang i udnyttelsen af nye løsninger og nye IT-værktøjer.


WEBINARET er afsluttet.


Forskere fra SDU har undersøgt i hvilken grad revisorerne er parate til at anvende den stigende digitalisering, der uundgåeligt vil ramme branchen inden for den nærmeste fremtid.

Vil du vide mere om digitaliseringsparatheden i revisorbranchen?
Den 24. september inviterer vi til gratis webinarer med forskerne bag analysen. Her får du mulighed for at gå et skridt dybere i SDU’s analyse af digitaliseringsparatheden i revisorbranchen og høre deres bud på, hvordan du bedst ruster dig til at indarbejde ny digital teknologi i dit arbejde.

Potentiale og firstmover-fordele
Undersøgelsen er gennemført blandt de godkendte revisorer i FSR’s medlemsbase og fokuserer på brugen af digitale værktøjer i forbindelse med selve revisionen og dermed ikke på rådgivning eller kundens digitalisering.

”Revisorbranchen har taget de første skridt, men mange steder endnu ikke for alvor har indarbejdet brugen af nye teknologier på tværs af processerne. Dermed er der et stort potentiale med hensyn til at udvikle af nye services til kunderne og forbedre interne processer ved hjælp af nye digitale teknologier og IT-systemer. Med andre ord ser vi et stort potentiale for at opnå firstmover-fordele,” siger Dennis van Liempd, Lektor ved Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi på SDU, som har stået for undersøgelsen.