Oversigt over foreningens arrangementer

FSR - danske revisorer afholder hvert år en række arrangementer, prisuddelinger, konferencer mm. De er alle samlet nedenfor og vil løbende blive opdateret med nye.

Afholdte arrangementer

SMV-Forum 2021


Dato 13. jan
Sted Online

På SMV-Forum 2021 sætter vi fokus på den kommende regnskabssæson, som uomtvisteligt kommer til at foregå i skyggen af corona.

CSR Konference


Dato 26. okt
Sted Børsen
København K

Vær med, når Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR - danske revisorer inviterer til konference på Børsen for syvende gang.

CSR Prisen


Dato 26. okt
Sted Børsen
København K

CSR Prisen sætter fokus på god praksis inden for rapportering og hylder de virksomheder, der udmærker sig og kan være til inspiration for andre.

CSR Dialogmøde 4


Dato 24. sep
Sted Online

Emnet for det fjerde dialogmøde i 2020 er Sustainable Finance, herunder taxonomi og grønne obligationer.

Revisorbranchens årsmøde 2020


Dato 22. sep
Sted Marriott Hotel
København K

Under overskriften ”Øget tillid til den grønne omstilling – revisorbranchens rolle" byder vi velkommen til Revisorbranchens årsmøde.

Få inspiration til dit speciale


Dato 10. sep
Sted Deloitte

I samarbejde med Deloitte inviterer vi medlemmer af FSR Studerende til en eftermiddag fyldt med inspiration til specialeprocessen.

Årsrapportprisen 2020


Dato 3. sep
Sted DI - Industriens Hus
København V

Årsrapportprisen gives til virksomheder, hvis årsrapporter udmærker sig og tjener som inspiration for andre. Der uddeles én hovedpris og to SMV-priser.

CSR Dialogmøde 3 - SMV COP


Dato 1. sep
Sted Online

Den 1. september offentliggør Global Compact Network Denmark og FSR - danske revisorer SMV COP 2020 - en liste over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet. Kom og vær med til at hylde dem.

Digitaliseringskonference


Dato 31. aug
Sted Børsen
København K

Hvordan kan du bruge ROBOTPOWER og de nyeste trends til at udvikle din forretning? Deltag på årets digitaliseringskonference i Børssalen i København og få inspiration samt konkrete værktøjer til din digitale omstilling.
Foto af en golf bold tæt på

FSR Company Day


Dato 14. aug
Sted Henne Golfklub
Henne

Det er blevet tid til den 24. udgave af FSR's Company Day, hvor Danmarks bedste revisor til golf skal findes. Såvel indehavere, ansatte, sponsorer og samarbejdspartnere kan deltage, og du har mulighed for at sætte dit eget hold.

CSR Dialogmøde 2


Dato 22. jun
Sted Online

Emnet for det andet dialogmøde i 2020 er The TCFD recommendations and scenario analysis. Mødet vil blive afholdt online via Microsoft Teams Live Event og på engelsk.

CSR Dialogmøde 1


Dato 3. jun
Sted Online

Emnet for det årets første dialogmøde i 2020 er Whistleblower mechanisms – New requirements and field experience. Mødet vil blive afholdt online og på engelsk.

SMV-Forum*2020


Dato 15. - 16. jan
Sted Hotel Legoland
Billund

Foreningens årlige træf for revisorer med kunder i SMV-segmentet.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu

Del til: