• Halv dags kursus i Mundtlig metodetræning. Kurset giver dig gode råd og tricks til hvordan du kan forberede dig, introducerer dig og agerer til den mundtlig eksamen. Kurset er inddelt i to workshops, hvor en workshop handler om præsentationsteknik og en workshop handler om håndteringen af eksamenssituationen. Kurset er kun for deltagere der har bestået skriftlig eksamen og skal til mundtlig eksamen. Kurset er placeret i oktober.
     
  • 2 dags kursus i Mundtlig eksamenstræning. Vi bruger en weekend på at træne i fiktive mundtlige eksaminationer. Du kommer til at have fire eksaminationer ved forskellige eksaminatorer i løbet af weekenden - alle fire eksaminationer vil blive optaget på din smartphone. Derudover vil du også lære noget af, at se de øvrige tre deltagere i din gruppe, blive eksamineret. Kurset er placeret i oktober.
     
  • 1 dags kursus i Ekstra Mundtlig eksamenstræning. Vi bruger en weekenddag på at træne i fiktive mundtlige eksaminationer. Du kommer til at have to eksaminationer ved forskellige eksaminatorer i løbet af dagen - begge eksaminationer vil blive optaget på din smartphone og du vil få ekstra feedback fra vores coach. Derudover vil du også lære noget af, at se de øvrige deltagere i din gruppe, blive eksamineret. Kurset er placeret i maj.

Tilmelding til mundtlig eksamenstræning:

Del til: