Modtag FSR - danske revisorers nyhedsbreve direkte i din mailboks


Med vores nyhedsbreve holder du dig opdateret om din branche både, hvad angår spændende og aktuelle faglige nyheder, inspirerende branchenyheder og foreningens mangeartet efteruddannelsestilbud. 
 
INDBLIK forsyner dig med ugens vigtigste faglige nyheder. Nyhederne er skrevet af foreningens dygtige fagkonsulenter og indgår som en central del af din medlemsservice. Kun medlemmer har tilgang til den overvejende del af nyhedernes fulde indhold.
 
KOMPETENCE er for dig, som gerne vil holde dig ajour med din efteruddannelsestilbud fra foreningen, hvor vi stiller skarpt på kompetencer og udvikling inden for netop dit fagområde.
 
FREMTID er for dig, der er cand.merc.aud.-studerende, som ønsker at vide mere om dit nye spændende fagområde, hvor vi introducerer dig for andre studerende, studierabatter og nyt fra studenterforeningen. 
 
UPDATE er kun for vores medlemmer. Vi udsender UPDATE én gang om ugen, nemlig hver torsdag, og det sker helt automatisk. De nyheder, du modtager, er sammensat på baggrund af de faglige interesseområder, du har oplyst, du ønsker at holde dig opdateret om. Du kan altid ændre i dine valgte interesseområder via MitFSR.
 
 
 
Mere end 6.500 revisorer, økonomiprofessionelle og studerende abonnerer allerede på nyhedsbrevene. 
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen – det gør du nederst i alle nyhedsbrevene. 
God fornøjelse – og velkommen ombord.