Find vores aktuelle kurser under de tre kategorier

Tilmelding til SR-Akademiet årgang 2021: 

Den 26. november 2020 vedtog Folketinget en række ændringer til revisorloven, herunder revisoreksamen. FSR arbejder på højtryk for at tilpasse SR-Akademiet til ny eksamen, derfor er der endnu ikke fastlagt en dato for opstart af årgang 2021. 

Det første undervisningstrin vil blive afholdt efter sommerferien. Forløbet vil strække sig over ca. 2 år med mål om at gå til eksamen i 2023. 

Vi opdaterer hjemmesiden, når de sidste brikker er faldet på plads.

Tilmeldingsfristen for SR-Akademiet årgang 2021, er rykket fra 1. marts til 1. maj 2021. Det er dog muligt at tilmelde sig allerede nu:

  1. Tilmeld dig FSR studerende på vores hjemmeside.
    Dit medlemskab til FSR studerende via SR-Akademiet er gratis og giver dig bl.a. adgang til: Karnov Online, Orienteringsartikler i FSRdocs, Mit FSR samt foreningens nyhedsmail.
    Udfyld online formularen med dine og virksomhedens oplysninger. I afsnittet "Studie oplysninger" skal du vælge "SRAkademi2021" som studieretning samt "ja" i feltet "Tilmeldt på SR-Akademiet".
     
  2. Tilmeld dig som FSR studerende på SR-Akademiet 
    Udfyld tilmeldingsblanketten med oplysninger og underskrifter, og send den til sra@fsr.dk.

Hvis du har spørgsmål til SR-Akademiet årgang 2021, er du velkommen til at sende en mail til sra@fsr.dk 

Når du er igang på SR-Akademiet vil du løbende blive orienteret om tilmeldingsmuligheder. Du finder de enkelte kursustilmeldinger ved at klikke dig ind på nedenstående tre kategorier.