Tilmeldingsfristen for opstart på SR-Akademiet i 2024 var d. 1. februar 2024. Tilmeldingsfristen for 2024 er overskredet. 

Ønsker du at starte på uddannelsen i 2025, vil det være muligt at tilmelde sig fra 1. december 2024. Tilmeldingsfristen for opstart 2025 vil være 1. februar 2025.

Vær opmærksom på, at der er begrænset antal pladser på de enkelte lokationer på vores fag/kurser. De fleste fag/kurser afholdes flere gange om året. Vi er altid behjælpelige med at skabe plads til alle, men vi kan ikke garantere dig en plads på din ønskede lokalitet, hvis du er på ventelisten. Vi har også et krav til et minimum antal deltagere for hvert fag/kursus. Det betyder, at nogle fag/kurser kan blive aflyst, hvis der ikke er nok tilmeldinger. I så fald vil du blive tilbudt samme kursus på andre datoer/lokation.

Der er er ikke specifikke adgangskrav for at deltage på SR-Akademiet, men du skal være opmærksom på kravene for at deltage til revisoreksamen. Det er dit eget ansvar, at sikre, at du opfylder kravene for revisoreksamen.

Når du er igang på SR-Akademiet, vil du løbende blive orienteret om flere tilmeldingsmuligheder. Du kan finde de aktuelle kursustilmeldinger ved at klikke dig ind på de nedenstående kategorier.

Vær opmærksom på, at vores tilmeldingsfrister er endelige frister.