Tilmeldingsfristen for opstart på SR-Akademiet i 2023 er 1. marts 2023. Som deltager kan du vælge om du vil starte på uddannelsen i april eller august. Tilmeldingsfristen for begge opstart er 1. marts. Ønsker du at tilmelde dig, skal du gøre følgende:

  1. Indmeld dig som medlem hos FSR – danske revisorer. Vælg medlemstypen FSR studerende. Vælg ”ja” i rullemenuen ”Tilmeldt på SR-Akademiet”. Medlemskabet er gratis. Du vil efterfølgende modtage en mail fra Medlemsservice som indeholder et login til Mit FSR. Vær opmærksom på at oprettelsen har behandlingstid og ikke er automatisk.
  2. Login på Mit FSR og bestil kurset ”SR-Akademiet opstartsgebyr i 2023”, som du finder her. I kommentarfeltet skal du skrive navnet og mailadresse på din mentor. Derudover skal du bestille alle de kurser du ønsker at deltage på i 2023.
  3. Du modtager kvitteringer for dine kursusbestillinger på mail (autogenereret).
  4. Kort efter, at tilmeldingsfristen udløber 1. marts, modtager du informationsmails om uddannelsen.

Der er ikke specifikke adgangskrav for at deltage på SR-Akademiet, men du skal være opmærksom på kravene for at deltage til revisoreksamen. Det er dit eget ansvar, at sikre, at du opfylder kravene for revisoreksamen.

Når du er igang på SR-Akademiet, vil du løbende blive orienteret om flere tilmeldingsmuligheder. Du kan finde de aktuelle kursustilmeldinger ved at klikke dig ind på de nedenstående kategorier.

Vær opmærksom på, at vores tilmeldingsfrister er endelige frister.

Hvis du skal til skiftlig revisoreksamen B og/eller C fra den tidligere eksamensordning, bedes du kontakte os på sra@fsr.dk.