I FSR - danske revisorer vil vi gerne hjælpe dig som studerende med at stå fagligt stærkere. Vi modtager rigtig mange henvendelser fra studerende, der er i gang med at skrive fx kandidatafhandling på CMA eller hovedopgave på HD, og derfor behandler vi kun henvendelser fra studerende, der er studiemedlemmer eller interesseremedlemmer af foreningen. Som studerende er det gratis at være medlem af FSR - danske revisorer! 

Vores faglige medarbejdere har mulighed for at stille op til kortere interviews på mellem 15-30 minutter. Inden du henvender dig, opfordrer vi dig dog til at undersøge, om du kan finde svar på dine spørgsmål andetsteds. Måske du fx har en kollega, der kan hjælpe dig, hvis du er ansat i en større revisionsvirksomhed med stærke faglige afdelinger. Det kan også være, at din virksomhed har en repræsentant i et af vores faglige udvalg og derfor kan udtale sig.

Bemærk, at vi ikke hjælper med at finde litteratur eller andet materiale til din opgave. Her henviser vi til biblioteket på din uddannelsesinstitution.

For at have gode forudsætninger for at hjælpe dig videre med dine faglige spørgsmål, skal din henvendelse gå gennem formularen herunder. Her skal du blandt andet oplyse, hvilken opgave du er i gang med at skrive samt de konkrete spørgsmål, du ønsker besvaret.

Når alle oplysninger foreligger, visiteres din henvendelse og videresendes til rette medarbejder i FSR - danske revisorer. Du kan forvente at blive kontaktet inden for 1-3 uger.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er tilladt at citere medarbejdere direkte uden forudgående godkendelse.

Det er ikke tilladt at lave en optagelse af interviewet. Det skyldes at vi har oplevet misbrug. Du må gerne tage noter undervejs i interviewet.

Du er velkommen til at henvende dig på opgavehjaelp@fsr.dk, hvis du har spørgsmål til formularen eller andet i forbindelsen med en henvendelse om hjælp til studieopgaver. 

Felter med * er obligatoriske at udfylde

Dette felt er ikke udfyldt korrekt
Dette felt er ikke udfyldt korrekt
Dette felt er ikke udfyldt korrekt
Dette felt er ikke udfyldt korrekt
Dette felt er ikke udfyldt korrekt
Dette felt er ikke udfyldt korrekt
Vælg venligst en kategori
Dette felt er ikke udfyldt korrekt
Dette felt er ikke udfyldt korrekt
Dette felt er påkrævet

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber

Del til: