03. juli 2024

Nyheder og pressemeddelelser Nyheder

Bestyrelsesmedlem til FSR - danske revisorer

FSR – danske revisorer tilbyder nu en spændende mulighed for at blive en del af foreningens bestyrelse


Billede af Mette Kramshøj Flinker

Mette Kramshøj Flinker Fagchef for Direktionssekretariatet
zxs@sfe.qxVil du være med til at præge udviklingen i en branche, der har fuld fart på med nye spændende indsatser og samfundsrelevante opgaver? Og er du i gang med at uddanne dig til godkendt revisor på SR-akademiet? Så har du nu mulighed for at blive en del af bestyrelsen i revisorbranchens egen forening og interesseorganisation.

En repræsentant for SR-studerende
Der søges et bestyrelsesmedlem, der som repræsentant for de studerende på SR-akademiet kan bidrage til FSR – danske revisorers bestyrelsesarbejde med nye og spændende perspektiver og et stærkt personligt engagement. Du bliver en del af en professionel og velfungerende bestyrelse, hvor samarbejdet er præget af inspirerende dialoger og gensidig respekt. Både fagligheden og engagementet er stort, og der er plads til – og ønske om – at der bringes så mange forskellige perspektiver som muligt på bordet. Bestyrelsens arbejde understøttes af et stærkt sekretariat, der har hjemme i Slotholmsgade midt i København.

Se hele stillingsopslaget her: FSR - danske revisorer - Bestyrelsesmedlem (easycruit.com)

"Jeg er dybt taknemmelig for at have fået muligheden for at være en del af bestyrelsen i FSR – danske revisorer.
Som bestyrelsesmedlem i FSR – danske revisorer er jeg med til at præge de faglige og politiske dagsordener i revisorbranchen.
Jeg får som de CMA-studerendes repræsentant desuden muligheden for at bidrage til foreningens strategiske drøftelser på de studerendes vegne med perspektiver fra en ny generation af revisorer.

Det gode samarbejde i bestyrelsen skaber samtidig plads til inspirerende og lærerige dialoger på tværs af branchens medlemsrepræsentanter. Medlemskabet i bestyrelsen har derfor givet mig en fantastisk start på min karriere i revisorbranchen ved at styrke mit netværk og mine kompetencer indenfor områder, som jeg ikke nødvendigvis arbejder med til hverdag.
Hvis du også brænder for at styrke fremtidens revisorbranche og bidrage med dine perspektiver som SR-studerende til bestyrelsens drøftelser, så kan jeg kun anbefale dig at ansøge om at blive en del af FSR – danske revisorers bestyrelse."

- Benedikte Jensen, bestyrelsesmedlem FSR - danske revisorer

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber