CSR Prisen 2021

Med CSR Prisen 2021 sætter FSR - danske revisorer fokus på de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store virksomheder. De 50 største virksomheder er allerede udvalgt, og nu har andre større virksomheder mulighed for at indstille deres rapport og komme med på listen over virksomheder, der vurderes til prisen.


Igen i år vil vi nominere og prise de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store børsnoterede og unoterede virksomheder. Samtidig har alle store virksomheder med flere end 250 medarbejdere mulighed for at indstille deres seneste rapport til CSR Prisen 2021 – deadline for indstillingen er d. 2. juni. Vi har allerede udvalgt 50 store virksomheder og ønsker at udvide listen med virksomheder, der ønsker at indstille deres rapport og være med i konkurrencen.

I forbindelse med lanceringen siger Birgitte Mogensen, formand for FSR - danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar & Bæredygtighed (USB): 

”Vi oplever et stort behov og interesse for at skabe gennemsigtighed og troværdighed om virksomhedernes tilgang og resultater inden for samfundsansvar og bæredygtighed. Her spiller virksomhedens rapportering en vigtig rolle, som den årlige status på fremdriften og som referencerammen for virksomhedens øvrige kommunikation om bæredygtighed. Vi er glade for igen i år at sætte barren højt med CSR Prisen 2021 og bidrage til udviklingen og god praksis blandt store danske virksomheder.”     

50 virksomheder udvalgt
I kan se detaljerne om CSR Prisen 2021, årets kriterier og dommerpanel og listen med de 50 virksomheder, der allerede er udvalgt, i årets lanceringspublikation.

Indstil jeres rapport
Hvis I ikke allerede er på listen og ønsker at indstille jeres rapport, har I naturligvis mulighed for det. Indtil jeres rapport til CSR Prisen 2021.

Prisen uddeler vi d. 26. oktober, 2021 på Børsen i forbindelse med årets konference 2021. 

Spred budskabet
Hjælp os gerne med at sprede budskabet om prisen og muligheden for at indstille virksomhedens rapport til CSR Prisen i jeres netværk og på de sociale medier: #CSRdag2021.

Mød sidste års vindere
Her kan I møde sidste års vindere og se video med vinderne og H.K.H. Kronprinsessen fra den festlige uddeling på Børsen i 2020.

 

Del til: