CSR Prisen 2021

Med CSR Prisen 2021 satte FSR - danske revisorer fokus på de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store virksomheder. Vindere var Arla i kategorien stor dansk unoteret virksomhed og Carlsberg i kategorien stor dansk børsnoteret virksomhed.


Igen i 2021 har vi nomineret og prist de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store børsnoterede og unoterede virksomheder. Samtidig har alle store virksomheder med flere end 250 medarbejdere haft mulighed for at indstille deres seneste rapport til CSR Prisen.

I år blev Arla og Carlsberg de glade vindere af CSR Prisen for henholdsvis store danske unoterede virksomheder og store danske børsnoterede virksomheder.

Du kan se pressemeddelelsen i forbindelse med kåringen her.

I forbindelse med lanceringen af årets pris sagde Birgitte Mogensen, formand for FSR - danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar & Bæredygtighed (USB): 

”Vi oplever et stort behov og interesse for at skabe gennemsigtighed og troværdighed om virksomhedernes tilgang og resultater inden for samfundsansvar og bæredygtighed. Her spiller virksomhedens rapportering en vigtig rolle, som den årlige status på fremdriften og som referencerammen for virksomhedens øvrige kommunikation om bæredygtighed. Vi er glade for igen i år at sætte barren højt med CSR Prisen 2021 og bidrage til udviklingen og god praksis blandt store danske virksomheder.”     

Se de 65 virksomheder
Du kan her se de 65 virksomheder, der er med i konkurrencen om CSR Prisen 2021.
Detaljerne om CSR Prisen 2021, årets kriterier og dommerpanelet kan du se i årets lanceringspublikation.

Feltet blev i juni indskrænket til 45 virksomheder, som arbejdsgruppen under USB gennemgik henover sommeren.

Dommerpanelet har i år nomineret seks virksomheder - 3 i hver kategori - til CSR Prisen 2021 for hhv. unoterede og børsnoterede virksomheder. Igen i år er der udarbejdet en publikation om de seks nominerede virksomheder, som kan ses her.

Prisen blev uddelt d. 26. oktober, 2021 på Børsen i forbindelse med årets konference 2021. #CSRdag2021.

Del til: