CSR Prisen 2021

Med CSR Prisen 2021 sætter FSR - danske revisorer fokus på de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store virksomheder. Der er nu i alt 65 virksomheder med i konkurrencen.


Igen i år vil vi nominere og prise de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store børsnoterede og unoterede virksomheder. Samtidig har alle store virksomheder med flere end 250 medarbejdere haft mulighed for at indstille deres seneste rapport til CSR Prisen.

I forbindelse med lanceringen siger Birgitte Mogensen, formand for FSR - danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar & Bæredygtighed (USB): 

”Vi oplever et stort behov og interesse for at skabe gennemsigtighed og troværdighed om virksomhedernes tilgang og resultater inden for samfundsansvar og bæredygtighed. Her spiller virksomhedens rapportering en vigtig rolle, som den årlige status på fremdriften og som referencerammen for virksomhedens øvrige kommunikation om bæredygtighed. Vi er glade for igen i år at sætte barren højt med CSR Prisen 2021 og bidrage til udviklingen og god praksis blandt store danske virksomheder.”     

Se de 65 virksomheder
Du kan her se de 65 virksomheder, der er med i  konkurrencen om CSR Prisen 2021.
Detaljerne om CSR Prisen 2021, årets kriterier og dommerpanelet kan du se i årets lanceringspublikation.

Feltet er i juni blevet indskrænket til 45 virksomheder, som arbejdsgruppen under USB nu vil gennemgå henover sommeren.

Prisen uddeler vi d. 26. oktober, 2021 på Børsen i forbindelse med årets konference 2021. #CSRdag2021.
Der nu åbent for online tilmelding.

Mød sidste års vindere
Her kan I møde sidste års vindere og se video med vinderne og H.K.H. Kronprinsessen fra den festlige uddeling på Børsen i 2020.

 

Del til: