05. oktober 2021

Nyheder og pressemeddelelser Nyheder

Lovprogram: Hvad er vigtigt for revisorbranchen?

Regeringens lovprogram for 2021/2022 indeholder blandt andet forslag, der implementerer aftalen om skærpet revisorpligt for mindre selskaber, udskydelse af tilbagebetalingsfrister for coronalån og en lovpakke, der skal klargøre skatteforholdene omkring corona-kompensation og erstatninger/kompensation som følge af det midlertidige forbud mod minkhold. Vi har samlet alle forslag af interesse for revisorbranchen i denne oversigt.


Jan Brødsgaard Fagkonsulent, cand.merc.aud.
woe@sfe.qx 3369 1060


Ulrik Jørstad Gade Chefkonsulent
hwt@sfe.qx 2683 2638Regeringen har i forbindelse med Folketingets åbning den 5. oktober 2021 fremlagt sit lovprogram. Lovprogrammet præsenterer de lovforslag, som regeringen forventer at fremsætte i løbet af folketingsåret.

FSR – danske revisorer har samlet de forslag, som er af særlig interesse for revisorbranchen. Oversigten indeholder beskrivelser af lovforslagene, fremsættelsesdatoer samt FSR – danske revisorers eventuelle bemærkninger til de enkelte forslag.

Læs oversigten her:

Lovprogrammet blev offentliggjort samtidig med, at statsminister Mette Frederiksen holdt sin åbningstale i Folketinget.

I talen fokuserede statsministeren på grøn omstilling, uddannelse og sammenhæng på tværs af landet, geografisk og socialt. Statsministeren fremhævede Danmarks ansvar og store eksportmuligheder som grønt foregangsland.

I det økonomiske opsving, som har indfundet sig efter coronakrisen, melder virksomhederne, at de mangler kvalificerede medarbejdere. Statsministerens primære svar på den udfordring var bedre uddannelse af børn og unge, flere muligheder for efteruddannelse og ny beskæftigelses- og integrationspolitik. For at sikre større sammenhæng i landet vil regeringen modvirke centralisering og desuden lancere et større boligudspil.

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber