International beskatning

Årets konference for dig der arbejder med international skatteret. Over to dage stiller vi skarpt på nye regler og afgørelser indenfor det internationale skatteområde.


Deltag på vores konference og bliv opdateret indenfor de nyeste regler. På konferencen går vi i dybden med nogle af de mere markante områder indenfor skatteretten i et internationalt perspektiv. 

Konferencen handler om højaktuelle emner

International skatteret er præget af stor og stigende kompleksitet, og der er fra myndighedernes side kun større fokus på, at landene hver især får en del af skatteprovenuet. Der stilles store krav til virksomhederne, deres rådgivere og til myndighedernes viden om international beskatning. 

Deltag på konferencen og få opdateret din viden. Programmet er under udarbejdelse, men vi kan godt afsløre, at vi igen i år kan præsentere spændende oplægsholdere.

Du kan bl.a. forvente at høre mere om statsstøtte, seneste nyt fra Skattelovrådet om kryptoaktiver, international personskat og Pillar Two erfaringer.

 

Har du spørgsmål eller forslag til konferencen, er du velkommen til at kontakte os på kursus@fsr.dk

Landets førende eksperter underviser dig

Vi inviterer landets førende eksperter, som underviser dig i det seneste nye inden for deres område, og de er også klar til at besvare dine spørgsmål.

OE-timer til godkendte revisorer

Der undervises på masterniveau og deltagelse i konferencen kvalificerer for OE-timer for godkendte revisorer. Der tages forbehold for ændringer i OE-timer og fordelingen på de to OE-kategorier, som fremgår af tilmeldingssiden.

Særlige forhold

Der afholdes en netværksmiddag dag 1 om aftenen og derfor skal du være opmærksom på om du tilmelder dig med eller uden netværksmiddag.

Konferencen forløber over to dage. Eventuel overnatning skal bestilles og afregnes særskilt af deltageren direkte med hotellet.

Erfaringer fra tidligere år

Konferencen er en af vores bedste bedømte konferencer igennem mange år. Følgende udtalelser vil vi særligt fremhæve:

  • ”Højt fagligt niveau og udbytte.Nogle af Danmarks mest vidende indlægsholdere”
  • ”Faglig relevant og meget aktuel konference for alle, der interesserer sig for og arbejder med international beskatning”
  • ”Unik skatte forum med deltagelse og dialog mellem industri, rådgivere, myndigheder, universiteter men også mellem ynge og erfarne med interesse indenfor international skat. Deltager selv på 15. år.”
  • ”Det er en aldeles glimrende konference, hvor man bliver opdateret på en lang række emner, man måske normalt ikke i en travl hverdag, ville dyrke i detaljer. Det har stor værdi, man generelt blivre opdateret på emner, man ikke normalt arbejder med - eks. personskat.”
november 2024
International beskatning 2024 - uden middag
Dato 14. nov. Sted Marriott Hotel Kalvebod Brygge 5
1560 København V
Tidspunkt 14.-15. nov. 09.00-18.00 Kursusnr. 32650 OE-timer
Rev. og erkl.
0
Anden
16
Pris (ekskl. moms)
Medlem 8.499 kr. Ikke medlem 11.699 kr.
Tilmeldingsfrist 9. november
Beskrivelse
International beskatning 2024 - med middag
Dato 14. nov. Sted Marriott Hotel Kalvebod Brygge 5
1560 København V
Tidspunkt 14.-15. nov. 09.00-18.00 Kursusnr. 32651 OE-timer
Rev. og erkl.
0
Anden
16
Pris (ekskl. moms)
Medlem 8.999 kr. Ikke medlem 12.099 kr.
Tilmeldingsfrist 9. november
Beskrivelse

Del til: