Forsikringer

FSR – danske revisorer tilbyder et komplet forsikringsprogram, der dækker både din virksomhed, dine medarbejdere og dine private forsikringsbehov.


I samarbejde med Marsh  tilbyder vi en lang række forsikringer, som din virksomhed, du eller dine medarbejdere har brug for.

Sammen med Marsh og HDI Danmark tilbyder vi en fordelagtig revisor ansvarsforsikring, ligesom vi har en attraktiv in-house forsikring. Vi samarbejder med Danica Pension om firmapensionsordninger, hvortil det er muligt at tilknytte en sundhedsforsikring.

Desuden kan du som medlem kan du få en heltidsgruppeulykkesforsikring til dig og dine medarbejdere med en sum på op til 884.000 kroner, via vores samarbejde med Forenede Gruppeliv. Det er desudne muligt at sikre dig og dine medarbejdere en meget prisbillig gruppelivsordning. 

Private forsikringer

Medlemmer og ansatte i medlemsvirksomhederne kan også få tilbud på private forsikringer i Codan. Du kan tegne dem hver for sig, men du også kan få en rabat på op til 23,5 procent, når du samler dem.

Er du ansat i en virksomhed uden firmapension, kan du tegne en privat sundhedssikring i Danica Pension. 

Alle forsikringer tegnes via vores samarbejdspartnere. Til dækning af foreningens omkostninger modtager FSR – danske revisorer formidlingsprovisioner fra forsikringsselskaberne, når det drejer sig om revisoransvarsforsikring og garanti samt gruppeliv og gruppeulykke. FSR – danske revisorer modtager et markedsføringstilskud fra pensionsselskaberne. Foreningen modtager ikke provision på de øvrige erhvervs- og privatforsikringsprodukter. FSR – danske revisorer yder ikke rådgivning om valg af forsikring.

 

Del til: