FSR tager skarpt afstand fra rådgivning om skattesvig

NyhedFSR – danske revisorer svarer på den seneste tids kritik af skatterådgivere og herunder revisorer i DRs udsendelser ”I skattely”

Skat

”Det er naturligvis helt uacceptabelt at rådgivere hjælper kunder med sindrige konstruktioner, som har til formål at unddrage sig betaling af (dansk) skat. Det skal der ikke herske tvivl om. Medvirken til skattesvig tager vi i FSR-danske revisorer naturligvis skarpt afstand fra”.

Så klart er budskabet fra John Bygholm, formand for FSR – danske revisorers skatteudvalg og Charlotte Jepsen, administrerende direktør i FSR – danske revisorer i et indlæg i Berlingske Tidende søndag den 10. november.

Indlægget er foreningens reaktion på den seneste tids kritik af skatterådgivere og herunder revisorer i DRs udsendelser ”I skattely”. I indlægget kritiserer John Bygholm og Charlotte Jepsen det forhold, at DR generaliserer og stempler hele brancher som anløbne på baggrund af enkelte sager. 

”Det generelle billede er utvivlsomt, at revisionsfirmaernes skatterådgivere rådgiver klart på den rigtige side af både den etiske og den geografiske grænse. Men vi anerkender, at der er brodne kar i alle brancher”, hedder det kommentaren. 

Læs hele indlægget her

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147