Virksomhedsinformation

Her på siden kan du finde henvisninger til andre hjemmesider, der indeholder information om situationen i Ukraine rettet direkte mod virksomhederne i Danmark.


Virksomhedsguiden

Virksomhedsguiden er en hjemmeside, hvor virksomhederne eksempelvis kan finde information om sanktioner mod Rusland og Hviderusland, rekruttering af ukrainske medarbejdere, cybersikkerhed, webinarer med videre.

Hjemmesiden er drevet af Erhvervsstyrelsen.

Find Virksomhedsguiden

EKF

På EKF’s (eksportkreditfonden) hjemmeside kan du søge på ”Ukraine” og eksempelvis læse nyheden om ”EKF lukker for nye forretninger i Rusland og Hviderusland, mens Ukraine sættes på hold” samt andre relevante artikler indenfor eksport til de berørte lande som en følge af krigen i Ukraine.

Find EKF’s hjemmeside

Dansk Erhverv

Hold dig opdateret på Dansk Erhvervs hjemmeside om den politiske udvikling og deres konsekvenser for dansk erhvervsliv. Dansk Erhverv opdaterer løbende en artikel om udviklingen samt konsekvenserne. Du kan også søge på ”Ukraine” og finde yderligere information.

Find artiklen om den politiske udvikling på Dansk Erhvervs hjemmeside

Landbrugsinfo

Landbrugsinfo er en hjemmeside med fokus på landmænd og ukrainske medarbejdere. Informationerne på siden kan også benyttes af andre erhverv, der har ukrainske medarbejdere.

Find temasiden om Ukraine på Landsbrugsinfo

Del til: