04. januar 2022

Nyheder og pressemeddelelser

Ryk op i værdikæden med Dokumenter.dk

Styrk din kunderelationer og effektiviser din forretning ved at bruge Dokumenter.dk’s online juridiske skabeloner. Med Dokumenter.dk’s dokumentskabeloner kan du reducere manuelle skrivebordsprocesser til et minimum, så ressourcer kan frigøres til mere fagligt udfordrende og værdiskabende arbejde for kunderne. Ny medlemsfordel hos Dokumenter.dk.


Sarah Dahl Baltsen Studentermedhjælper, stud.merc.aud.
fqo@sfe.qx 3369 1044


Thomas Krath Jørgensen Chef for rapportering og uddannelse
gxw@sfe.qx 4193 3148FSR – danske revisorer har indgået en aftale om medlemsfordele med Dokumenter.dk, som er en digital platform med juridiske dokumenter. Dokumenter.dk dækker områder indenfor erhvervsjura og privatjura, herunder stiftelse af selskab, generalforsamlinger, kontrakter, virksomhedsomdannelse, ansættelsesret med videre.

Dokumenter.dk’s platform ligger dokumenterne som onlineskabeloner, der udfyldes trinvist via brugervenlige dokumentguides med automatisk integration af virksomhedsoplysninger fra CVR.

"Den teknologiske udvikling skaber nye muligheder. Dokumenter.dk leverer med deres platform et forretningsunderstøttende digitalt værktøj, der kan være med til at styrke revisors position som kundens foretrukne rådgiver. Samtidig oplever vi i revisorbranchen en mangel på kvalificeret arbejdskraft og stigende konkurrence om de dygtigste kandidater", siger Camilla Hesselby konstitueret administrerende direktør i FSR – danske revisorer og fortsætter:

"Her kan et værktøj som Dokumenter.dk hjælpe med at reducere manuelle skrivebordsprocesser til et minimum, så du kan frigøre ressourcer til mere fagligt udfordrende og værdiskabende arbejde for dine kunder. Det kan gøre arbejdspladsen mere attraktiv for dine medarbejdere, være med til at fastholde dine medarbejdere og forbedre indtjeningsevnen”, slutter Camilla Hesselby.

Alle dokumenter på Dokumenter.dk’s platform ajourføres løbende og er udarbejdet af erfarne advokater og specialister, der benytter de samme dokumenter hver dag i egen rådgivningspraksis.

Dokumenter.dk leverer en Plug & Play løsning uden egne IT-investeringer og vedligeholdelsesomkostninger for revisorerne. Dokumenter.dk’s platform er skræddersyet til professionelle rådgivere og leverer ved brug af intelligente skabeloner og softwareintegrationer automatisk et dokument klar til digital signatur og deling for en hurtig og effektiv sagsbehandling.

Vi kan reducere tidsforbrug med op til 90 procent i forhold til traditionelle manuelle processer, sikre en ensartet ajourført kvalitet og minimere menneskelige og potentielt kostbare skrivebordsfejl”, siger Stig Andersen direktør og partner i Dokumenter.dk.

Dokumenter.dk er en digital platform for professionel udarbejdelse af juridiske standarddokumenter. Vi dækker erhvervsjura og privatjura, herunder stiftelse af selskab, generalforsamlinger, kontrakter, virksomhedsomdannelse, ansættelsesret og privatret med mere. 

Dokumenter.dk benyttes af mere end 1.500 advokater og revisorer i professionelle abonnements- og enterpriseløsninger.
 

Læs mere om Dokumenter.dk her

 

FSR – danske revisorer er en organisation inden for revision, regnskab, skat og virksomhedsøkonomi og repræsenterer revisorbranchen i Danmark.

FSR – danske revisorer har cirka 5.000 personlige medlemmer og cirka 600 revisions- og rådgivningsvirksomheder. Revisorbranchen omsætter for cirka 17 milliarder kroner og beskæftiger cirka 15.000 medarbejdere. FSR - danske revisorer udbyder også en række kurser primært omkring revision, regnskab og skat.
 

Læs mere om FSR – danske revisorer her

 

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber