Faglig opdatering – aftalte arbejdshandlinger

Bliv opdateret på den nye erklæringsstandard om aftalte arbejdshandlinger, som skal benyttes fra 1. januar 2022.


På dette optaget webinar bliver du opdateret på ændringerne i den ajourførte revisionsstandard ISRS 4400 – aftalte arbejdshandlinger, som trådte i kraft den 1. januar 2022 (se nærmere herom i denne FSR-nyhed). Vi kommer omkring:

  • Hvad er det nye og hvilke krav stilles der nu?
  • Uafhængighed
  • Ordvalg
  • Selve standarden
  • FSR’s skabelon (på dansk)
  • Eksempler på erklæringer

De mest centrale bestemmelser vil blive gennemgået og drøftet, og du får mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål.

Underviser

Vores underviser er statsaut. revisor Karsten Andersen, som er en af landets bedste undervisere inden for revision og med mange års erfaring som underviser. Karsten er også underviser på nogle af vores andre kurser – blandt andet Ajour! Revision og webinarserien SMV360.

Karsten har gennem mere end 15 år arbejdet i en revisionsfaglig afdeling med særligt fokus på revision, intern og ekstern kvalitetskontrol, disciplinærnævns- og erstatningssager. Karsten har endvidere siddet i FSR’s Revisionstekniske Udvalg (REVU), skrevet flere artikler og har i en lang årrække være ekstern lektor på CBS.Karsten er en meget erfaren underviser, der evner at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk måde med afsæt i aktuelle cases og dilemmaer.


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber