Generationsskifte - sådan hjælper du dine kunder

Få opdateret din viden og få konkrete redskaber til at yde en professionel rådgivning, der er i tråd med seneste lovændringer og nyeste praksis vedrørende ejer- og generationsskifte. 

Kurset behandler de hårde skattemæssige overvejelser såvel som de strategiske bløde overvejelser om det gode ejer- og generationsskifte.

UDBYTTE:

  • Få opdateret din viden på de skattemæssige områder inden for ejer- og generationsskifte
  • Bliv inspireret til hvordan du rådgiver virksomhedsejer om de strategisk bløde overvejelser
  • Bliv klædt på til hvordan du takler de udfordringer, som et ejer- eller generationsskifte indebærer

KURSUSBESKRIVELSE

Ca. 80% af danske virksomheder er ejerledede. Et rekordstort antal af disse virksomheder står over for et ejerskifte indenfor de næste år. Ejerskifte er ikke kun for de ældre virksomhedsejere. Det er også for de unge, dem med nystartede virksomheder og dem midt i mellem. For enhver virksomhedsejer opstår der på et tidspunkt et behov for at overdrage virksomheden til en ny ejer – enten helt eller delvist. Et ejerskifte handler dog om mere end salg af virksomheden. Det handler også om personlige og familiemæssige overvejelser. Den rigtige generationsskiftemodel tager derfor alle forhold – både de skattemæssige og de menneskelige forhold i betragtning.

På kurset kommer vi derfor omkring:

  • De teknisk hårde skattemæssige overvejelser forbundet med ejer- og generationsskifte. Herunder særligt ifm. succession, afgifter, virksomhedsomdannelse m.m. Denne del fylder ca. 60% af kurset.
  • De strategisk bløde overvejelser om det gode ejerskifte – og hvordan dette gennemføres. Vi sætter fokus på, hvad du som virksomhedens betroede rådgiver skal være opmærksom på. Denne del fylder ca. 40% af kurset.

Kursets formål er at give revisor den fornødne viden og værktøjer som rådgiver for virksomheden i ejerskiftemæssig sammenhæng samt skabe et overblik og give gode råd i forhold til en række temaer til brug for forberedelse og gennemførelse af ejerskiftet.

Målgruppe:

Kurset er for dig, der er godkendt revisor eller cand.merc.aud.

Undervisere:

Nils Henrik Wegener, Statsautoriseret revisor, Stifter og ejer af 360°sprint®
Martin Kristensen, Manager, Skat, BDO

NB – OE timer på kurset er vejledende og fastsættes senere


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu