FSR - danske revisorer uddeler hvert år priser for bedste rapportering om samfundsansvar.


CSR Prisen sætter fokus på god praksis inden for rapportering og hylder de virksomheder, der udmærker sig og kan være til inspiration for andre.

Prisen blev indstiftet af FSR - danske revisorer i 1995 og har udviklet sig løbende over årene i takt med, at dagsordenen for samfundsansvar har udviklet sig, og flere aspekter inden for miljømæssige, sociale, økonomiske og etiske forhold er kommet med. I takt med udviklingen kommer der forskellige priskategorier, og ud over prisen kan der tildeles anerkendelser for særlige dele af rapporteringen.

Hvert år bliver der fastsat konkrete kriterier for henholdsvis hvilken type rapporter, man vil se på det pågældende år, hvordan indsamlingen skal foregå, samt hvordan bedømmelsesprocessen vil være.

CSR Prisen 2020

Med CSR Prisen 2020 sætter FSR - danske revisorer fokus på de bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima blandt store virksomheder. I kan nu opfordre jeres kunder til at indstille deres rapport og komme med på listen over virksomheder, der er med i konkurrencen om CSR Prisen.

Som noget nyt i år, har alle store virksomheder med flere end 250 medarbejdere mulighed for at indstille deres seneste rapport til CSR Prisen 2020 – deadline for indstillingen er den 2. juni. Vi har allerede udvalgt 50 store virksomheder og ønsker at udvide listen med virksomheder, der ønsker at indstille deres rapport og være med i konkurrencen.

FSR - danske revisorer har lanceret en publikation, hvor du kan læse mere om CSR Prisen 2020, årets kriterier og dommerpanel, hvordan man indstiller sin rapport mv., samt listen med de 50 virksomheder, der allerede er udvalgt.

Prisen uddeler vi den 26 oktober, 2020 på Børsen i forbindelse med CSR Konferencen 2020

Spred budskabet

Hjælp os gerne med at sprede budskabet om prisen og muligheden for at indstille virksomhedens rapport til CSR Prisen i dit netværk.

Del til: