På Ajour! Digital handler det om digitalisering i revisionsbranchen.


Vi udbyder både et fysisk kursus og et webinar, hvor du bliver grundig sat ind muligheder ved at bruge robotteknologi i dit arbejde som revisor:

  • Fysisk kursus: Fra Excel til AI: Fremtidens digitale revisor
  • Webinar: Byg din egen revisorrobot

Selvom kurserne ikke alene løser ressourceudfordringen i revisorbranchen, så hjælper de med at vise, hvordan du frigør tid og ressourcer til mere komplekse erklæringsopgaver og på den måde øger din kapacitet og produktivitet.

 

Fysisk kursus: Fra Excel til AI: Fremtidens digitale revisor

På dette kursus får du en grundlæggende forståelse for, hvordan du bruger værktøjer som softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning til at forbedre og effektivisere revisionsprocessen. Du lærer at anvende forskellige værktøjer og teknologier, der hjælper med at automatisere opgaver og forbedre kvaliteten. Derudover lærer du også om de etiske og ansvarlige aspekter ved at bruge værktøjerne i dit arbejde.

 

Webinar: Byg din egen revisorrobot

På dette webinar lærer du hvordan man bygger og konfigurerer robotter til automatisering af revisors opgaver. Du lærer hvordan man identificerer rutinemæssige opgaver, der kan automatiseres ved hjælp af RPA, og hvordan man planlægger og designer udviklingen. Du får også mulighed for at bygge din egen revisorrobot i Microsoft Power Automate Desktop. Efter kurset er du klar til at lave din egen revisorrobot og frigøre tid til mere komplekse og værdiskabende erklæringsopgaver
 

Målgruppe

Kurserne henvender sig til alle medarbejdere i revisorbranchen, der ønsker at blive inspireret til at lære mere om anvendelsen af værktøjer som softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning i deres og deres medarbejderes arbejde. Kurserne er relevant for alle niveauer af medarbejdere, lige fra assistent til underskrivende revisor

Underviserteam

Vores undervisere er Stine Høiberg Rasmussen og Anders Jensen, som i fællesskab driver virksomheden andersjensenorg, som er specialister i RPA-undervisning via gratis indhold på YouTube og skræddersyede kurser som dette. I 2022 blev andersjensenorg udnævnt som Microsoft Most Valuable Professional, UiPath Most Valuable Professional og Automation Thought Leader of The Year.

 

oktober 2023
Ajour! Digital - byg din egen revisorrobot
Dato 12. okt. Sted Live webinar Tidspunkt 12. okt. 09.00-11.00 Kursusnr. 32560 OE-timer
Rev. og erkl.
4
Anden
0
Pris (ekskl. moms) Medlem 1.499 kr.
Ikke medlem 2.599 kr.
Tilmeldingsfrist 12. oktober Beskrivelse

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber

Del til: