Bliv opdateret på den seneste udvikling i regler og praksis inden for regnskab. Kurset er målrettet SMV-revisor. På vores Ajour!-kurser får du otte timers efteruddannelse på et fysisk kursus, hvor du også møder kollegaer fra branchen.


Ajour!-serien kommer omkring emnerne revision, regnskab, skat & moms, selskabsret, tilsyn og digitalsering. Serien er målrettet SMV-revisor, og fokuserer på den praktiske anvendelighed af undervisningen. Læs mere på fsr.dk/ajour.

Der er to undervisere med på hvert af vores Ajour! Regnskab-kurser. Det er statsautoriseret revisor Steen Dahl Andersen og statsautoriseret revisor Niels Kristian Tordrup Mørk, som er nogle af landets bedste undervisere inden for regnskabsområdet.

Kurset henvender sig til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning. Fokus er på årsregnskabsloven og anden relevant lovgivning for SMV-revisoren og regnskabsaflæggelsen.

Fokus på det faglige og det praktisk anvendelige

Kurset inderholder:

  • Ajourføring med de væsentligste ændringer og opdateringer inden for regnskab
  • Praktisk gennemgang og erfaring med løsning af regnskabsmæssige problemstillinger
  • Gode råd til regnskabsaflæggelse med afsæt i din hverdag

Vi præsenterer dig for de mest aktuelle emner, der rammer SMV-revisor. Derfor vil det detaljerede kursusprogram først blive fastlagt umiddelbart inden afholdelse.

I tæt dialog med vores undervisere sørger vi naturligvis for, at undervisningen indeholder aktuelle emner, og at der er tilstrækkelig variation i kursets indhold fra år til år. 

Undervisningsform

Kurset er en kombination af indlæg, diskussion, cases og eksempler.

Otte OE-timer

Kurset giver dig otte OE-timer inden for området Anden relevant lovgivning og faglige standarder.

Afvikling over hele landet

Vi afvikler dette kursus i alt fem steder i Danmark i perioden september til december 2022. Det giver dig mulighed for at deltage, når og hvor det passer dig bedst.

Underviserteam

Der er to undervisere med på hvert af vores Ajour! Regnskab-kurser. Det er statsautoriseret revisor Steen Dahl Andersen og statsautoriseret revisor Niels Kristian Tordrup Mørk, som er nogle af landets bedste undervisere inden for regnskabsområdet, og som udmærker sig ved deres evne til at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk anvendelig måde.

Steen og Niels Kristian betjener selv SMV-kunder og kender til de praktiske udfordringer, SMV-revisor står overfor i det daglige.

Deres undervisning er værdsat af vores kursister for at være praktisk anvendelig og løsningsorienteret, samtidig med at den er spændende og i øjenhøjde.

Steen og Niels Kristian har undervist for FSR – danske revisorer i mange år og er begge partnere i Piaster Revisorerne.

Erfaringer fra tidligere år

Ajour! Regnskab fik i 2021 4,2 ud af 5 mulige for samlet tilfredshed med kurset

Følgende udtalelser fra sidste år vil vi særligt fremhæve:

  • "Rigtig godt kursus!"
  • "De to undervisere er gode til at gøre undervisningen operationaliserbart. De har en rigtig god samspil med hinanden, når de underviser. De er meget engagerede og inspirerende."
  • "Det virker super godt med to undervisere."
december 2022
Ajour! Regnskab
Dato 6. dec. Sted Comwell Roskilde Vestre Kirkevej 12
4000 Roskilde
Tidspunkt 6. dec. 08.30-16.30 Kursusnr. 32444 OE-timer
Rev. og erkl.
0
Anden
8
Pris (ekskl. moms) Medlem 3.199 kr.
Ikke medlem 4.299 kr.
Tilmeldingsfrist 6. december Beskrivelse

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber

Del til: