Regnskabets time

Interesserer du dig for retvisende årsrapporter, succesfulde ejerlederinvesteringer, mistanke om økonomisk kriminalitet og øvrige temaer, som læner sig tæt op ad revisorernes kerneopgaver, skal du lytte til denne podcastserie. I hver episode kan du lytte til et aktuelt emne, som bliver belyst af eksperter og spændende gæster.


Episode 02 - Obligatorisk digitalisering af 418.000 bogholderier

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har store ambitioner med sit lovforslag til en ny bogføringslov.

Lovforslaget gennemfører den hidtil største enkeltstående administrative lettelse for erhvervslivet og en markant forbedring af mulighederne for at sætte effektivt ind mod svindel.

I denne podcast sætter Torben Johansen, partner i BDO og formand for Regnskabsteknisk Udvalg i FSR – danske revisorer, ord på de ganske gennemgribende ændringer for både virksomheder og revisorer, som den nye lov medfører. 

Episode 01 - Når ejerledere investerer

I en ny spændende CBS-undersøgelse har 3.000 danske ejerledere forklaret og fortalt om virksomhedens seneste store investering, hvor succesfuld den var, og hvad ejerlederen lærte af processen. Lektor Jeppe Christoffersen og professor Thomas Plenborg, begge fra CBS, står bag undersøgelsen, og Jeppe er gæst i studiet.

Del til: