Efteruddannelse på farten

FSR – danske revisorer lancerer for første gang en podcastserie, som du kan aflytte, mens du er i bil på vej til kundemøde, slår græs i baghaven eller sidder en stille aften i stuen, og som samtidig giver dig timer til den obligatoriske efteruddannelse. Det er vist den bedste måde at udnytte en travl SMV-revisors tid på.


Podcastserien ”I coronakrisens kølvand” forløber over syv episoder og sætter fokus på, hvad den store omvæltning har haft af betydning for revisorerne. Serien kommer rundt om mange aktuelle problemstillinger og virksomhedscases, som har fyldt avisernes erhvervssider. Foreningens chefkonsulent Lars Kiertzner er studievært og inviterer relevante fageksperter i studiet for hver episode, hvor specialisterne kommer grundigt rundt om en række specifikke temaer. Det drejer sig om hjælpepakker, going concern, skattely, rekonstruktioner og konkurser.

Når du har lyttet til hele serien, kan du glæde dig over de mange faglige læringsmål, som du vil kunne bruge fremadrettet i dit virke som godkendt smv-revisor. Du bliver forsynet med faglige input og masser af læring i en super hektisk tid.

Serien giver dig 6 timers obligatorisk efteruddannelse. Medlemsprisen er kun 2.500 kroner for din eksklusive rettighed til at downloade og aflytte serien. Tilmelding finder du nederst på siden.

Indhold i episoderne

 

Episode 1: Velkommen til revisorpodcast

Chefkonsulent Lars Kiertzner introducerer serien og gennemgår hovedpunkterne for de efterfølgende episoder. Som en appetitvækker fortæller Lars Kiertzner om hver episodes faglige indhold og præsenterer de relevante fagspecialister, som er inviteret i studiet.

Lanceres: 3. september

Antal OE-timer: ½

 

Episode 2: Hjælp til hjælpepakkerne

Revisorerne har spillet en central rolle, når kunderne skulle have hjælp til at orientere sig i hjælpepakkerne. Denne episode omhandler de tre hovedordninger, hvor registreret revisor Niklas Tullberg Hoff, partner i Augusta Revision øser af sine erfaringer med ordningernes indhold, betingelser og praktiske anvendelighed.

Lanceres: 10. september

Antal OE-timer: 1

 

Episode 3: Når fremtiden er dyster

Denne episode har fokus på going concern. Jesper Seehausen, partner i Beierholm, gennemgår den generelle spilleplade, som smv-revisoren spiller på i mødet med kunderne. Dette illustreres af to konkrete cases fra Revisornævnet, som viser klassiske revisorfejl. I studiet deltager desuden statsautoriseret revisor Erik Møller fra Revicor, som vil krydre den teoretiske tilgang med erfaringer fra sin egen kundepraksis.

Lanceres: 17. september

Antal OE-timer: 1

 

Episode 4: Sandt og falsk om skattely

International skat og SMV? Ja sørme. Revisorernes SMV-kunder kan også overveje at flytte til udlandet. Specialist i international beskatning, Jakob Bundgaard fra Corit Advisory, redegør for mange af de værnsregler, der skal forhindre, at virksomheder uden videre kan flygte fra dansk beskatning. Vi kommer særligt ind på de to shitstorme, som Lagkagehuset og Ruths Hotel i Skagen kom ud for. I forlængelse af dette giver ekspert i krisekommunikation, Kresten Schultz Jørgensen fra Oxymoron, gode råd om, hvordan man kommunikationsmæssigt håndterer shitstorme.

Lanceres: 24. september

Antal OE-timer: 1

 

Episode 5: Turnaround. PWT i nye klæder

På trods af hjælpepakker og udsatte frister har en række virksomheder været i knæ under coronakrisen. Det gælder eksempelvis PWT Group fra Aalborg, som har været igennem en rekonstruktion. PWT Group er kendt for at drive Tøjeksperten og Wagner. Advokat Peter Krarup, partner i Mazanti-Andersen Korsø Jensen og statsautoriseret revisor Elan Schapiro, partner i Christensen Kjærulff skal sammen med erhvervsjournalist Signe Ferslev Pedersen fra Jyllands-Posten tale om indenretlige og udenretlige rekonstruktioner.

Lanceres: 1. oktober

Antal OE-timer: 1

 

Episode 6: Konkurs og konkursryttere

Alt tyder på, at vi i løbet af den kommende tid vil se en del virksomheder i tvangsopløsning. Hvordan er et sådant forløb, og hvilke krav stilles til genoptagelse? Tvangsopløsning og konkurs kan desværre også misbruges. Vi ser blandt andet på en sag fra Bornholm, hvor en kurator i sin redegøresle peger på, at en person har udvist "groft uforsvarlig forretningsførelse". Denne gang med advokat Peter Krarup, partner i Mazanti-Andersen Korsø Jensen, statsautoriseret revisor Elan Schapiro, partner i Christensen Kjærulff og erhvervsjournalist på Berlingske Tidende, Julie Schneider.

Lanceres: 8. oktober

Antal OE-timer: 1

 

Episode 7: Det har vi lært af serien og krisen

Chefkonsulent Lars Kiertzner runder den spændende serie af med at samle op på de opstillede læringsmål og konkluderer på, hvad vi har lært af såvel podcastseriens enkelte episoder som coronakrisen generelt.

Lanceres: 15. oktober

Antal OE-timer: ½

Podcastserien er tilrettelagt af chefkonsulent Lars Kiertzner, kommunikationschef Jan Wie, forretningschef Ditte Degn Christensen og SoMe-konsulent Christina Yoon Petersen, alle FSR - danske revisorer. 

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber

Del til: