Cyber- og datasikkerhed

Cyber- og datasikkerhed er et rådgivningsområde i vækst. Er du klar til at rådgive dine kunder?


Cyber- og datasikkerhed er et rådgivningsområde i vækst. Sikkerhedsbrud er en potentiel risiko for alle virksomheder. Hackerne går gerne efter mindre virksomheder og mange bække små...

I FSR - danske revisorer ser vi området indenfor cyber- og datasikkerhed som et område med reelle muligheder for dig som revisor. Du behøver ikke være ekspert indenfor cyber- og datasikkerhed for at hjælpe dine kunder med at afdække indenfor hvilke områder de er mest udsatte, og hvor der med fordel først kan sættes ind.

I SMV-indsatsen var strategien klar. I maj måned 2020 skulle vi rulle temaet ud med nyheder, faktaark og gode råd til hvordan du kommer i gang med at rådgive kunderne. Vi har i stedet brugt tiden på artikler, faktaark og spørgsmål/svar om hjælpepakker til virksomheder, der er økonomisk ramt som følge af corona. 

Nu har vi langt om længe fået etableret og rullet teamet ud og i oktober kan du finde webinarer, nyheder, faktaark og meget mere under siden her. Oktober er nemlig cybersikkerhedsmåneden og du kan allerede nu læse de nyeste nyheder om cyber- og datasikkerhed her.

Og, vi har indgået aftaler om medlemsfordele indenfor cyber- og datasikkerheder, der kan hjælpe dig på vej i din rådgivning og flere aftaler er på vej.

Del til: