Finansiering

Finansiering er en udfordring for mange virksomheder. Vær med til at løse finansieringsudfordringen for dine kunder.


Finansiering er en udfordring for mange virksomheder. Du kan som dine kunders nærmeste rådgiver gøre en stor forskel ved at være med til at løse deres finansieringsudfordring, dette gælder også muligheden for at få tilskud.

Det samlede udbud af finansieringsformer kan fremstå som en ugennemskuelig jungle for små virksomheder og her kan du som revisor med fordel hjælpe dine kunder med at skabe et overblik over mulighederne og pege på de muligheder der passer bedst til netop deres virksomhed og finansieringsbehov. 

De fleste virksomheder søger finansiering i banken, men der findes mange andre alternative/supplerende finansieringsmuligheder til banken.

Prøv eksempelvis findfinansiering.dk der viser en oversigt over mange af de fornuftige og lødige alternativer der findes til bankfinansiering.

Du kan også finder forskellige nyheder om finansiering, publikationer (siden er under udbygning) der klæder dine kunder på til mødet med deres bank samt medlemsfordele, der kan give dine kunder kontante besparelser, næste gang de har behov for finansiering. 

Del til: