Fonde

Deltag på vores kursus om fonde og bliv ajourført om de mest centrale regnskabs-, revisions- og skattemæssige forhold i relation til almindelige og erhvervsdrivende fonde.


Formålet med dette kursus er at ajourføre deltagerne i de mest centrale regnskabs-, revisions- og skattemæssige forhold i relation til almindelige og som erhvervsdrivende fonde. 

Vores undervisere er statsaut. revisor Kristoffer Hemmingsen og direktør i Revitax Martin K. Jensen, som er specialister inden for området, og som har undervist for os på dette kurser i flere år.

Kurset henvender sig til godkendte revisorer og erfarne medarbejdere, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning inden for fondsområdet.

 

Fokus på det faglige og det praktisk anvendelige

I tæt dialog med vores underviser sørger vi for, at undervisningen indeholder aktuelle emner, og at der er tilstrækkelig variation i kursets indhold fra år til år. På dette kursus får du:

  • Bliv ajour med de væsentligste ændringer og opdateringer inden for fondsområdet
  • Bliv fortrolig med de revisions-, regnskabs- og skattemæssige områder, der ofte giver anledning til usikkerhed i praksis
  • Få et praksisnært indblik i lovgivningen på fondsområdet

 

Undervisningsform

Kurset er en kombination af indlæg, diskussion, cases og eksempler.

 

8 OE-timer

Kurset giver dig 8 OE-timer, som vi forventer bliver fordelt med 2 OE-timer inden for "Revisions- og erklæringsområdet" samt 6 OE-timer inden for "Anden relevant lovgivning og faglige standarder". 

 

Underviserteam

Vores underviserteam består af:

Statsaut. revisor Kristoffer Hemmingsen, Deloitte, som har fokus på fonde og foreninger og mere end 20 års praktisk erfaring inden for området. Kristoffer er ekspert i såvel almindelige som erhvervsdrivende fonde og kan yde relevant rådgivning om de fleste forhold, der har relation til fondens daglige drift og styring.

Adm. direktør i Revitax Martin K. Jensen, som har beskæftiget sig med skatteret siden 1991. Martin har i en lang årrække undervist i skatteret for blandt andet revisorer, advokater, ansatte hos skattemyndighederne og studerende på Skatterevisoruddannelsen, Masteruddannelsen i skat, Den skattefaglige efteruddannelse, manduktion for studerende på cand.merc.aud. mv. Martin har i øvrigt været eksaminator og censor samt forfattet eksamensopgaver.

Underviserteamet på dette kursus er det samme som sidste år.

 

Erfaringer fra tidligere år

Kurset har i tidligere år fået positive tilbagemeldinger og vi kan særlige fremhæve følgende udtalelser:

  • ”Det er så specielt et område, at det er vigtigt at få adgang til de bedste af de bedste og give dem mulighed for at dele ud af alt deres viden på området.”
  • ”Alt fungerede perfekt!”
  • ”Så dejligt at underviserne havde holdning!”

Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber