Koncernrevision 2024

Vi fokuserer på koncernrevision og den ajourførte ISA 600. På dette 2 timers webinar bliver du opdateret og klædt godt på, så du undgår de typiske faldgruber og er klar til at udføre opgaverne så effektivt som muligt.


Her fokuserer vi på de mest centrale dele af den ajourførte ISA 600 om koncernrevision, og den praktiske gennemførelse af koncernrevisioner – i Danmark og internationalt – så du undgår de typiske faldgruber vi ser i nogle af tilsynssagerne.

Vores underviser har fokus på det praktiske. Undervisningen understøttes med eksempler. Der er altså langt fra tale om en komplet teoretisk gennemgang af ISA 600 – tværtimod!

 

Webinaret henvender sig til godkendte revisorer og medarbejdere, som arbejder med koncernrevisioner, men også til medarbejdere, regnskabschefer eller CFO’er, som arbejder i danske koncerner (moderselskab) eller som indgår i en international koncern (datterselskab).

Du kan deltage live og stille spørgsmål til underviseren og indgå i dialog. Alternativt kan du gense webinaret senere, når det passer dig bedst.

2 timers webinar om koncernregnskab
Er du opmærksom på at vi også udbyder et 2 timers webinar om koncernregnskab? Læs mere og tilmeld dig her

Underviser

Jens er statsautoriseret revisor og partner i Deloitte med erfaring inden for koncernrevision og rådgivning af store og mellemstore danske og internationale koncerner, herunder erfaring med køb og salg af virksomheder. Jens har mange års erfaring som underviser både internt i Deloitte og på Copenhagen Business School, hvor Jens er tilknyttet som ekstern lektor, hvor han forelæser i Eksternt Regnskab og vejleder i emnet værdiansættelse.


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber