Medlemsdagen 2024

Du er inviteret til Medlemsdag!

I år sætter vi fokus på fremtidens revisorbranche med temaet:  
Revisorbranchens opgaver i fremtiden – Bæredygtighed og nye teknologier. 

Det bliver en inspirerende eftermiddag, hvor du sammen med kollegaer fra branchen dykker ned i højaktuelle og betydningsfulde emner, som påvirker vores hverdag – både nu og i fremtiden. 

For vi står overfor flere store opgaver. Først og fremmest inden for bæredygtighedsrapportering. Virksomheder forventes i stigende grad at dokumentere deres bæredygtighedsinitiativer og -resultater, og det kræver præcis og pålidelig rapportering. Som revisorer skal vi sikre gennemsigtighed og troværdighed i virksomhedernes bæredygtighedsdata. Det er vores opgave som samfundets tillidsrepræsentant. 

Samtidig revolutionerer nye teknologier og kunstig intelligens (AI) den måde, vi arbejder på – og det går stærkt. AI har potentiale til at transformere revisionsprocesser, forbedre effektiviteten og kvaliteten af vores arbejde og give dybere indsigt gennem avanceret dataanalyse. Som revisorer skal vi både forstå og implementere AI-teknologier og rådgive vores kunder om ansvarlig og lovlig anvendelse af disse nye teknologier.  

På Medlemsdagen 2024 vil vi udforske disse to højaktuelle temaer.  

Glæd dig til inspirerende oplæg og diskussioner med førende eksperter inden for bæredygtighed og AI. Og tag nye indsigter, viden og inspiration med dig hjem, så du kan navigere i fremtidens udfordringer og muligheder. 

Arrangementet er gratis for alle medlemmer, og ved deltagelse optjener du OE-timer. 

 Medlemsdagen 2024 løber af stablen den 24. september 2024 klokken 14-19 i Carlsberg Museum & Business Centre. 

Dagen starter med en ordinær generalforsamling af en times varighed, hvor du kan gøre din stemme gældende. Herefter blænder vi op for det faglige program efterfulgt af netværk. Vi har arrangeret det sådan, at du selv kan sammensætte dit program for dagen. Hvordan du gør det, og hvad netop din eftermiddag byder på, dét fortæller vi mere om snart. 

Vent ikke for længe med at tilmelde dig – pladserne er nemlig begrænsede. 

Vi glæder os til at se dig! 

Venlig hilsen 
Lone Strøm og FSR – danske revisorer

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber