Ledere

Ledere

Du kan bruge filtret 'Vælg nyheder' herover til at vælge mellem ledere fra Revision og Regnskabsvæsen, Taxo og SIGNATUR.


27. januar 2023

Er platformsøkonomien en nyfortolkning af andelsselskabet?

Skattemæssigt er platformsøkonomien en svært håndterbar størrelse. Vi har set en del nytænkende platformsmodeller de seneste år, og vi vil forventeligt se flere i den kommende tid. Eller vil vi?

Ledere Ledere Taxo

14. november 2022

Er kvinder i skattebranchen som vand på teflon?

Forskere hos Den Internationale Valutafond, IMF, har analyseret forholdet mellem kønsdiversitet i øverste ledelseslag og økonomiske resultater blandt to millioner selskaber i 34 europæiske lande.

Ledere Ledere Taxo

07. november 2022

En hyldest til talenterne

Efteråret er højsæson for arrangementer og prisuddelinger i revisorbranchen.

Ledere Ledere Revision og regnskabsvæsen

10. oktober 2022

Os med den folkefjerne dagsorden

Når du læser denne 7. udgave af Taxo 2022, er der enten få dage til, at du skal sætte dit kryds, eller også er valgresultatet netop landet.

Ledere Ledere Taxo

07. oktober 2022

Globale risici rammer revisorbranchen

Krig i Europa, verdensomspændende epidemier, klimaforandringer, knaphed og himmelflugt i priser på energi er aktuelle eksempler på, hvordan uforudsete kriser påvirker samfundsøkonomien og erhvervslive...

Ledere Ledere Revision og regnskabsvæsen

12. september 2022

Hvad er bredbånd uden båndbredde?

Digitaliseringen er for alvor flyttet ind som fast inventar i vores hverdag. Det gælder også på skatteområdet, hvor den digitale tidsalder har sat sit klare aftryk nationalt og globalt.

Ledere Ledere Taxo

06. september 2022

Uskønt forløb omkring sager om uafhængighed

Revisorernes uafhængighed er fundamental for den tillid og troværdighed, som revisorbranchen nyder i erhvervslivet, hos regnskabsbrugere, hos politikere og myndigheder.

Ledere Ledere Revision og regnskabsvæsen

Historisk

08. august 2022

Der skal bedre styr på de offentlige indberetningssystemer

Når tidspunktet for virksomhedernes indberetning af årsregnskaber og selvangivelser nærmer sig, ser vi desværre alt for ofte problemer med de offentlige tjenester, der fungerer som digital infrastrukt...

Ledere Ledere Revision og regnskabsvæsen

Historisk

06. juli 2022

Behov for mere diversitet i revisorbranchen

Mangel på kvalificeret arbejdskraft presser mange brancher i den nuværende situation med høj økonomisk vækst og lavt arbejdsudbud.

Ledere Ledere Revision og regnskabsvæsen

Historisk

13. juni 2022

Politiske kompromisser – der svier

Danmark skal være rigere, grønnere og dygtigere. Sådan lyder det politiske budskab som led i en tiårig strategi for Danmark med regeringens udspil ”Danmark kan mere I” fra september 2021.

Ledere Ledere Taxo