Ajour! Digital: Copilot 365 i revisionsarbejdet: Hands-on kursus

Vi udbyder et fremmødekursus, hvor du gennem hands-on øvelser bliver grundig sat ind, hvordan du som revisor kan bruge AI-værktøjet Microsoft Copilot 365 i din hverdag.

Selvom kurset ikke løser ressourceudfordringen i revisorbranchen, så hjælper det med at vise, hvordan du frigør tid og ressourcer til mere komplekse erklæringsopgaver. På den måde øges din kapacitet og produktivitet.

Vores undervisere har meget stor erfaring inden for RPA & AI undervisning samt i AI-værktøjet Copilot 365.


Formål

Kurset introducerer deltagerne til Copilot 365, et revolutionerende AI-værktøj fra Microsoft. Deltagerne lærer, gennem hands-on øvelser, hvordan de bruger Copilot 365 til at generere indhold, foreslår handlinger og optimerer arbejdsprocesser i Microsoft 365, herunder Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams. På den måde kan du få frigjort værdifuld tid og ressourcer til mere komplekse og værdiskabende aktiviteter i din dagligdag som revisorer.

 

Målgruppe

Dette kursus er målrettet revisorer og regnskabsprofessionelle, der ønsker at integrere de seneste AI-værktøjer i deres arbejdsprocesser. Kurset er ideelt for dem, der søger at anvende Copilot 365 til dataanalyse, rapportgenerering og automatisering af rutineopgaver. Ingen forudgående erfaring med AI eller Copilot 365 er nødvendig. Kom med viljen til at lære, og vi guider dig gennem resten.

 

Indhold

Kurset varer en dag og dækker en række hands-on emner, der giver dig en dyb forståelse og praktisk erfaring med Copilot 365:

 

 • Overblik over Copilot 365's funktioner i Microsoft 365-apps som Excel, Teams, Outlook, Word og PowerPoint.
 • Gennemgang af indstillinger, funktioner og AI-teknologiens anvendelse i Copilot 365.
 • Praktiske øvelser med Copilot 365 i forskellige Microsoft-programmer for at demonstrere produktivitetsforbedringer.
  • Word: Tekstredigering, formatering og sprogkontrol for kvalitetsdokumenter.
  • Excel: Håndtering, visualisering og præsentation af data.
  • PowerPoint: Design af præsentationer og indhold.
  • Outlook: Effektiv styring af e-mails og mødekoordinering.
  • Teams: Sammenfatning af møder og bedre projektstyring.
 • Tips til daglig effektivitet ved at udnytte avancerede funktioner i Copilot 365.

 

Bemærk: Udviklingen af Copilot 365 går stærkt, kurset opdateres derfor løbende med de nyeste funktionaliteter. Indholdet kan derfor ændre sig.

 

Format

Kurset bygger på en kombination af teori, praktiske demonstrationer og hands-on øvelser direkte i Copilot 365 på deltagernes egne computer og med deres egen Copilot 365 licens. Dette sikrer, at deltagerne får både den nødvendige viden og de praktiske færdigheder til at anvende Copilot 365 i deres arbejde efter kurset.

 

På kurset arbejder vi med realistiske cases (baseret på offentligt tilgængelige programmer samt data). Dette giver deltagerne indblik i, hvordan de efter kurset kan lave de samme løsninger på egne data og egne programmer. Der vil være god tid til spørgsmål og interaktion i løbet af kurset.

 

På dagen undervises på dansk med Microsoft Copilot 365 opsætning til engelsk som sprog samt engelske prompts. Kursusmaterialet er på engelsk.

 

Udbytte

Efter kurset har du som deltagerne opnået:

 • En dyb forståelse for, hvordan Copilot 365 kan optimere dit arbejde med dataanalyse og kommunikation.
 • Færdigheder i at anvende og tilpasse Copilot 365 så du kan ka bruge det i egne revisionsopgaver.
 • Kreative teknikker til at anvende AI-værktøjer som Copilot 365 i hverdagens udfordringer og muligheder.

 

OE-timer

Kurset giver 4 OE-timer inden for Anden relevant lovgivning og faglige standarder.

 

Undervisere

Underviseren på dette kursus er Jan Langdeel Pettit eller Anders Jensen, som begge har meget stor erfaring inden for RPA & AI undervisning samt i AI-værktøjet Copilot 365.

Jan Langdeel Pettit er en erfaren specialist inden for RPA og AI. Han har tidligere haft roller som Tech Lead og Business Intelligence Specialist i fremtrædende virksomheder og har erfaring som udvikler i forskellige startups. Undervisning har altid været en passion for Jan. Allerede under sine studier på DTU begyndte han at undervise, og siden da har han udviklet flere tekniske kurser på online platforme som Udemy. I dag kombinerer Jan sin dybe tekniske viden med sin passion for at undervise.

Anders Jensen er stifteren af virksomheden andersjensenorg, som arbejder med RPA & AI undervisning, rådgivning og udvikling af gratis YouTube-indhold om RPA & AI. Alle forstår det, når Anders underviser; uden at han slækker på det faglige niveau. Anders er kendt fra YouTube og har modtaget adskillige Most Valuable Professional titler i de største RPA-værktøjer, Microsoft og UiPath.

Hvad er Copilot 365 og generativ AI?
Microsoft Copilot 365 er en intelligent assistent integreret i Microsoft 365, herunder Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams. Den benytter avanceret kunstig intelligens til at forstå og assistere med dine daglige arbejdsopgaver. Copilot 365 genererer indhold, foreslår handlinger og optimerer arbejdsprocesser, hvilket gør det hurtigere og nemmere at fuldføre opgaver. Den fungerer som din personlige assistent, designet til at forbedre din produktivitet, hvad enten det drejer sig om at indsamle og analysere data i Excel, udarbejde præsentationer i PowerPoint, håndtere e-mails i Outlook eller samarbejde i Teams.

Hvorfor skal revisorer lære Copilot 365?
For revisorer er det afgørende at omfavne Microsoft Copilot 365 for at forblive konkurrencedygtige i den stadigt skiftende verden af teknologi og produktivitet. Ved at mestre Copilot 365, får du muligheden for at strømline dine arbejdsprocesser, forbedre din evne til kreativ problemløsning, og træffe bedre beslutninger baseret på AI-drevne indsigter. Den ekspertise, du opnår ved at anvende Copilot 365, er uvurderlig, da den ikke kun optimerer din håndtering af finansielle data og rapportering, men også giver dig en markant fordel i et jobmarked, der hurtigt adopterer løsninger baseret på kunstig intelligens

 

Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber