Up-to-date Classic - uden overnatning

Få styr på det sidste nye inden for dit fag. Vi samler op en gang om året med et aktuelt og relevant kursusforløb over fire dage på et højt fagligt niveau.


Kurset er for dig, der er godkendt revisor eller cand.merc.aud.

Udbytte:

  • 40 timers efteruddannelse i selskab med dygtige undervisere og gode kolleger i skønne rammer
  • 4 dages udbytterig undervisning designet efter at den tid på bruger på skolebænken skal give størst mulig værdi for dig – og dine kunder 
  • En opdatering på alle de aktuelle områder inden for revision, regnskab og skat
  • En dag, hvor vi sætter fokus på relevante overvejelser for SMV-revisoren og de seneste højaktuelle problemstillinger revisor pt. står overfor

KURSUSBESKRIVELSE

”Dette er med afstand branchens bedste up-to-date kursus for revisorer” Up-to-date-kurserne giver dig 40 timers efteruddannelse i selskab med dygtige undervisere og gode kollegaer i skønne rammer. I tæt dialog med underviserne sørger vi naturligvis for, at der er den tilstrækkelige variation i kursets indhold fra år til år, således at du får et aktuelt og relevant kursusindhold på et højt fagligt niveau - hvert år.

På dette års kursus får du:

  • To dag med regnskab og revision i selskab med Steen Dahl og Niels Kristian Tordrup Nielsen, hvor du bliver opdateret på alle de aktuelle områder.
  • En ajourføring med skat, hvor fokus vil være på relevante overvejelser for SMV-revisoren og de faldgruber, du skal være opmærksom på. Underviser fastsættes inden for nær fremtid.
  • En opdelt dag med fokus på de seneste højaktuelle problemstillinger revisor pt. står overfor samt fokus på selskabsret, hvor Jesper Seehausen dykker ned i korrekt anvendelse af de selskabsretlige regler.

For at imødekomme, at dette kursus sikrer dig størst mulig aktualitet, har vi valgt først at fastsætte indholdet på kursets sidste dag senere.

Kurset giver 40 timers obligatorisk efteruddannelse - den endelige fordeling af timerne mellem revision, regnskab og skat bliver først fastlagt tættere på kursusdatoerne.

I dialogen med underviserne sørger vi naturligvis for, at der er den tilstrækkelige variation i kursets indhold fra år til år.

Underviserteam

Martin K. Jensen, cand.jur., skatterevisor, master i skat (MTL), advokat og direktør i Revitax

Steen Dahl Andersen, statsautoriseret revisor, Piaster Revisorerne

Niels Kristian Tordrup Nielsen, statsautoriseret revisor, Piaster Revisorerne

Jesper Seehausen, cand.merc.aud, ph.d. og LL.M, Beierholm

Kasper Harvey Hansen, momspartner i BDO

NB. OE timer er vejledende og fastsættes først endeligt tættere på kursusstart.

 


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber