Nyhedsliste - se alle rådgivningsnyheder
Nyheder Ejerskifte

25. oktober 2021

Bliv rådgiver på ejerskiftepakkerne – du kan stadig nå det

Nåede du ikke at deltage i webinaret om ejerskifterådgivning den 6. oktober? Du kan stadig blive rådgiver på ejerskiftepakkerne og yde rådgivning med 50 procent tilskud for dine kunder. Fristen er den...

Rådgivning Ejerskifte

27. september 2021

Sidste chance: Tilmeld dig webinar om ejerskifterådgivning med tilskud

Du kan stadig nå at tilmelde dig FSR – danske revisorers morgenwebinar den 6. oktober. Deltag og hør mere om dine muligheder for at yde rådgivning om ejerskifte til halv pris.

Rådgivning Ejerskifte

15. september 2021

Ejerskifte: Tre spørgsmål, ejerledere altid stiller

Tre spørgsmål møder så godt som altid erhvervshusene, når en ejerleder vil sælge sin virksomhed. Er du som virksomhedernes nærmeste rådgiver klar til at svare på spørgsmålene?

Rådgivning Ejerskifte

08. september 2021

Ejerskifterådgivning til halv pris

Vil du give dine kunder ejerskifterådgivning hele vejen rundt til halv pris? Deltag i webinaret den 6. oktober og hør hvordan.

Rådgivning Ejerskifte

23. august 2021

Morgen-webinar om aktuelt udbud om ejerskifterådgivning

Har dine kunder en exitplan? Som revisor kan du blive prækvalificeret som ejerskifterådgiver for SMV’er igennem Erhvervshusenes indsats smv PRO. Tilmeld dig FSR – danske revisorers morgenwebinar d. 6....

Rådgivning Ejerskifte

07. maj 2020

Styrk din rådgivning med et virksomhedstestamente

Virksomhedstestamentet kan være endnu et godt værktøj, der kan benyttes i din rådgivning af ejerledere og deres arvinger.

Rådgivning Ejerskifte