Bliv medlem

FSR – danske revisorer er revisorbranchens brancheorganisation
Vi er en forening, der favner hele branchen. Vi varretager både de stor eog små revisonskontorers interesser og tilbyder faglige værkktøjer og faglig viden, der tilgodeser både dig, der arbejder i den lille revisonsforretning og dig, der er partner eller medarbejder i et af de store revisionshuse.

Vi vil være et spejl af vores medlemmer 
Det er langt fra alle i revisionsbranchen, der dykker ned i regnskabstal og reviderer regnskaber. Det har vi taget konsekvensen af. 

Find det medlemskab der passer dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

 

Hvilket medlemsskab er interessant for dig?

Godkendt revisor

Alle godkendte revisorer, der står registreret som aktive på Virk.dk kan blive medlemmer i denne kategori. Et personligt medlemskab som godkendt revisor forudsætter, at den revisionsvirksomhed du er ansat i, er virksomhedsmedlem hos FSR - danske revisorer.

Studerende

Medlemskabet er relevant for dig, der er under uddannelse og har en faglig interesse i revision, regnskab og skat. FSR Studerende giver dig adgang til stor faglig viden, arrangementer, et unikt fagligt netværk og gode rabatordninger.

Økonomiprofessionel

Medlemskabet retter sig mod dig, der arbejder uden for revisionsbranchen, og har en faglig interesse i revision, regnskab og skat. Du sidder måske i en stilling som CFO, økonomichef, regnskabsansvarlig eller konsulent.

In-house revisor

Alle godkendte revisorer, der har en faglig interesse i revision, regnskab og skat, men som i henhold til deres forsikring ikke må udføre erklæringsarbejde eller kun i meget begrænset omfang må gøre det, kan blive medlemmer i denne kategori.

Revisionsansat

Medlemskabet er for dig der er revisionsansat, der arbejder for og/eller udfører mange af de samme arbejdsopgaver som en godkendt revisor. Du er en erfaren revisionsansat eller er måske netop blevet færdig med at studere og er i gang med at videreuddanne dig. Det kan også være, at du er godkendt revisor, men har deponeret din godkendelse.

Virksomhed

Alle godkendte revisionsvirksomheder, der står registreret som aktive på Virk.dk kan blive medlemmer i denne kategori.

Basis

Et basismedlemskab kan være relevant for alle, der arbejder med eller har en faglig interesse i revision, regnskab og skat. Du får adgang til basisinformationer og -fordele, men ikke adgang til specialviden, værktøjer og rådgivning fra faglig hotline.

Senior

Medlemsskabet er for dig, der har en faglig interesse i revision, regnskab og skat og ønsker at fastholde din tilknytning til branchen i din seniorkarriere. Du er berettiget til folkepension eller førtidspension.

Del til: