17. oktober 2017

Nyheder og pressemeddelelser Nyheder

Revisorer ser positivt på udviklingen i de danske virksomheder

8 af 10 revisorer vurderer, at virksomhedernes økonomiske fremgang vil fortsætte de næste 6 måneder frem. Det viser det helt nye FSR Business Indikator, hvor revisorerne tager et skudsmål af de danske virksomhedernes omsætning, investeringer, lån mv.


Anders Lau Kommunikations- og analysechef
nyn@sfe.qx 4193 9147Det er først og fremmest positive signaler, der sendes i FSR Business Indikator, som hvert halve år måler økonomiens udvikling med udgangspunkt i revisorernes oplevelse af virksomhedernes økonomi. Revisorerne ser lyst på virksomhedernes udvikling.

”Det er da usædvanligt, at så stor del af revisorerne siger, at det ser godt ud i økonomien. Det er meget stærkt, så der er ikke rigtig noget, der tyder på, at der er en opbremsning i gang,” siger erhvervspolitisk direktør i FSR - danske revisorer Tom Vile Jensen.

Det bakkes op af friske nøgletal, der viser, at virksomhedernes omsætning i første halvår 2017 er steget med over fem procent i forhold til i 2016.

Yderligere vurderer 1 af 3 revisorer (33 procent), at virksomhederne investerer mere og dermed forventer en positiv udvikling til investeringerne.

”Flanken for de danske virksomheder har over en årrække været for få investeringer. Især hos de mindre virksomheder. Det ville være godt, hvis vi kunne få investeret mere i ny IT og nye maskiner, for det er her der kan opnås nogle konkurrencefordele”, siger Tom Vile Jensen.  

Business Indikatoren kan læses her.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu