Ajour! Regnskab

Bliv opdateret på regler og praksis på regnskabsområdet. Med praktisk afsæt i revisors hverdag sætter kurset fokus på typiske faldgruber og gennemgår de problemområder, som ofte giver anledning til usikkerhed i praksis.

Kurset er skræddersyet til praktikeren og er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5 år).
Der undervises på masterniveau.

 

Udbytte

  • En praktisk gennemgang af årsregnskabslovens udfordringer

  • Bliv ajourført på seneste nyt om ændringer til årsregnskabsloven

  • Få konkrete og anvendelige råd til aflæggelse af årsrapporter

Kursusbeskrivelse

Dette kursus ajourfører dig på regnskabsreglerne og illustreres med praktisk anvendelige eksempler og cases. Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret, samt overholde de gældende standarder på en effektiv måde. Kurset er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5 år). Der undervises på masterniveau.

Vi har håndplukket to af landets dygtigste undervisere, som udmærker sig ved deres evne til at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk anvendelig måde. Gode fagfolk, som kender til de praktiske udfordringer, revisor står overfor i det daglige.

Kendetegnende for begge undervisere er deres direkte dialog, case-baserede undervisning og store indsigt i de daglige problemstillinger, der møder revisor. Deres undervisning er værdsat for at være praktisk anvendelig og løsningsorienteret, samtidig med at den er spændende og i øjenhøjde.

Kurset har et indlæg om de seneste ændringer til årsregnskabsloven i klasse B og klasse C, men vil også have et interessant indlæg om regnskabsmæssig behandling af ejendomme, der fortsat skaber udfordringer for revisorer og regnskabsaflæggere. Det resterende indhold vil først blive fastlagt umiddelbart inden afholdelse, idet vi ønsker at præsentere dig for de mest aktuelle emner.

Ajour-serien er blandt vores bedst evaluerede kurser.

Ajour! serien holder dig opdateret på hovedområderne: Revision, regnskab, selskabsret, skat & moms og digitalisering. Læs mere om Ajour-serien.

Undervisningsform

Kurset er en kombination af indlæg, diskussion, mange cases og praktiske eksempler.

Undervisere:

Steen Dahl Andersen, statsautoriseret revisor, Piaster Revisorerne.
Niels Kristian Tordrup Nielsen, statsautoriseret revisor, Piaster Revisorerne

Hvad mener dine kolleger i branchen? 

”Steen og Niels er rigtigt godt forberedte. De er begge meget engagerede, og formidler deres viden på en god og praktisk måde”

"Et kæmpe plus med to undervisere som spiller godt sammen og op til hinanden”

”Det var såmænd bare helt i top”

”Underviserne er rigtigt gode”

”Sikre undervisere som har faglig styrke og kan undervise”

”To meget dygtige og kompetente herrer”

”Underviserne supplerer hinanden rigtigt godt”

”Meget engagererede undervisere”

”Underviserne er rigtigt gode til at formidle og har et godt energi-niveau”

”Det var et godt kursus med godt indhold”

”En kursusdag går altid hurtigt med de to kompetente undervisere”

8 ud af 10 af de kursister, der deltog på kurset Ajour! Regnskab i 2019 vil anbefale det til kollegaer i branchen. I 2019 lå den samlede vurdering af Ajour! Regnskab på 4,2 ud af 5 point.


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu