På Ajour! Digital handler det om digitalisering i revisionsbranchen.


I foråret 2024 udbyder vi kurser, hvor du bliver sat grundigt ind i mulighederne ved at bruge robotteknologi i dit arbejde som revisor:

  • Effektiviser dit revisionsarbejde: hands-on kursus i til Microsoft Power Automate Desktop
  • ChatGPT i revisionsarbejdet: Hands-on kursus 

Selvom kurserne ikke alene løser ressourceudfordringen i revisorbranchen, så hjælper de med at vise, hvordan du frigør tid og ressourcer til mere komplekse erklæringsopgaver og på den måde øger din kapacitet og produktivitet.

 

Effektiviser dit revisionsarbejde: hands-on kursus i til Microsoft Power Automate Desktop

På dette to-dages fremmødekursus, bliver du grundig sat ind, hvordan du som revisor selv automatiserer dine manuelle arbejdsopgaver med Robotic Process Automation (RPA) værktøjet Microsoft Power Automate Desktop, som er en del af alle Windows-licenser uden ekstra omkostninger. På dette kursus lærer du, gennem hands-on øvelser, hvordan du bruger Power Automate Desktop til at automatisere daglige rutineopgaver, hvilket frigør værdifuld tid og ressourcer til mere komplekse og værdiskabende aktiviteter i din dagligdag som revisor.

 

ChatGPT i revisionsarbejdet: Hands-on kursus 

På dette fremmødekursus bliver du, gennem hands-on øvelser, sat grundig ind i, hvordan du som revisor kan bruge AI-værktøjet ChatGPT fra OpenAI. Kurset introducerer  til ChatGPT, et revolutionerende AI-værktøj fra OpenAI. Du lærer, hvordan du kan anvende ChatGPT til at generere menneskelignende tekst, analysere data, besvare spørgsmål og generere kode, hvilket frigør værdifuld tid og ressourcer til mere komplekse og værdiskabende aktiviteter i din dagligdag som revisor.

 

 

Målgruppe

Dette kursus er målrettet revisorer og regnskabsprofessionelle, der ønsker at forbedre deres arbejdsprocesser ved hjælp af automatiseringsteknologi. Det er ideelt for dem, der søger at implementere praktiske og effektive automatiseringsløsninger i deres daglige arbejde. Forudgående erfaring er ikke et krav. Kom med viljen til at lære, og vi guider dig gennem resten.

 

Underviserteam

Jan Langdeel Pedersen er en erfaren specialist inden for RPA og AI. Han har tidligere haft roller som Tech Lead og Business Intelligence Specialist i fremtrædende virksomheder og har erfaring som udvikler i forskellige startups. Undervisning har altid været en passion for Jan. Allerede under sine studier på DTU begyndte han at undervise, og siden da har han udviklet flere tekniske kurser på online platforme som Udemy. I dag kombinerer Jan sin dybe tekniske viden med sin passion for at undervise.

Anders Jensen er stifteren af virksomheden andersjensenorg, som arbejder med RPA & AI undervisning, rådgivning og udvikling af gratis YouTube-indhold om RPA & AI. Alle forstår det, når Anders underviser; uden at han slækker på det faglige niveau. Anders er kendt fra YouTube og har modtaget adskillige Most Valuable Professional titler i de største RPA-værktøjer, Microsoft og UiPath.

 

oktober 2024
To-dages-kursus: Ajour! Digital: Effektiviser dit revisionsarbejde: hands-on kursus i til Microsoft Power Automate Desktop
Dato 22. okt. Sted Comwell Køge Strandvejen 11
4600 Køge
Tidspunkt 22.-23. okt. 09.00-16.00 Kursusnr. 32615 OE-timer
Rev. og erkl.
0
Anden
4
Early bird: 10% frem til 20. jun. 2024
Pris (ekskl. moms) Medlem 7.018 kr.
7.798 kr.

Ikke medlem 9.450 kr.
10.500 kr.
Tilmeldingsfrist 17. oktober Beskrivelse
november 2024
Ajour! Digital: ChatGPT i revisionsarbejdet: Hands-on kursus
Dato 28. nov. Sted Comwell Køge Strandvejen 11
4600 Køge
Tidspunkt 28. nov. 09.00-16.00 Kursusnr. 32616 OE-timer
Rev. og erkl.
0
Anden
4
Early bird: 10% frem til 20. jun. 2024
Pris (ekskl. moms) Medlem 3.509 kr.
3.899 kr.

Ikke medlem 4.725 kr.
5.250 kr.
Tilmeldingsfrist 23. november Beskrivelse

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber

Del til: